Haberler

CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Seçimi

CHP Antalya İl Başkanı Kök: "(Muratpaşa Belediye Başkan adayı) Aday olarak en son Sultan Yeğen'in adı geçti, bunun dışında başka bir bilgim yok"

CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Antalya'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak ilan edilen İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen'in yerine kendisinin aday gösterildiği yönündeki iddialarla ilgili olarak, "Aday olarak en son Sultan Yeğen'in adı geçti, bunun dışında başka bir bilgim yok" dedi.

AA muhabirine açıklamalarda bulunan CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, Muratpaşa Belediye Başkan adayı olarak açıklanan Sultan Yeğen'in değiştiği yönünde Genel Merkez'den kendilerine resmi bir tebligatın yapılmadığını, CHP Merkez Yönetim Kurulu'nda da (MYK) bu şekilde çıkan bir kararın bulunmadığını söyledi.

Adaylık için en son Sultan Yeğen'in adının geçtiğini vurgulayan Kök, şunları söyledi:

"Şu anda benim ismim geçiyor, ben de dışarıdan izliyorum. Bunun dışında bir bilgim yok. Böyle kriz anlarında genelde il başkanları devreye girer, sorumluluğu o alır. Ondan dolayı arkadaşlar benim ismimi konuşuyor olabilirler. Resmi olarak kimin aday gösterileceğini genel başkanımız bilir, en yetkili kişi odur. Genel Başkanımız kime görev verirse o isim üzerinde çalışırız."

Geçen hafta sonu CHP'nin Antalya'nın merkez ilçesi Muratpaşa'da Belediye Başkan adayı olarak mevcut başkan Süleyman Evcilmen yerine İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen'i göstermesi partililerin tepkisini çekmiş ve bir grup partili il binası önünde protesto gösterisinde bulunmuştu. - Antalya

Kaynak: AA / Politika

Sultan Yeğen DEVRİM KÖK Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title