Haberler

CHP lideri Özel'in gönlünde cumhurbaşkanı adaylığı için 2 isim yatıyor

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İstanbul ve Ankara büyükşehir belediye başkanları Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş'ı 'forvet'e benzeterek "Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri cumhurbaşkanı adayı olacak" dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde rakiplerine karşı ezici bir üstünlükle seçimi kazanan Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'la ilgili CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den çarpıcı bir değerlendirme geldi.

"İKİSİNDEN BİRİ ADAY OLACAK"

Sabah yazarı Yavuz Donat'a konuşan 2028 yılında yapılacak olan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde İmamoğlu ve Yavaş ikilisinden birini aday göstereceklerini belirterek "Şu anda takımda iki forvet var... Biri Mansur Yavaş, diğeri Ekrem İmamoğlu" diyen Özel, yeni figürlerin de parladığını belirterek "Günü geldiğinde de arkadaşlarımızdan biri Cumhurbaşkanı adayı olacak" ifadelerine yer verdi.

KENDİSİ İÇİN KAPILARI KAPATTI

Kendisini de teknik direktör olarak nitelendiren ve adaylığa kapıları kapatan Özel, "Maçın son dakikasında bir penaltı kazanıldığında, teknik direktör, 'Bırakın ben atacağım' demez... En formda oyuncusuna attırır. Belediye başkanlarımız kendi aralarında çok iyi işler yapacaklar" şeklinde konuştu.

YENİ DÖNEMDE HER ŞEY FARKLI OLACAK

Yeni dönemde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan randevu isteyeceğini de belirten Özel, eskisi gibi 'ben senin yanına gelmem' siyasetinden uzak duracaklarını belirterek "Bayram günü Sayın Cumhurbaşkanı'nı arayacağım. Bayramını tebrik edeceğim. Sonrasında kendilerine bazı şeyler söyleyeceğim. Fakat... Nezaketten ve makamlara saygıdan asla ve asla taviz vermeyeceğiz" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş İstanbul Ankara Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (89)

Beşiktaşlı Genç:

2028 CUMHURBAŞKANI EKREM İMAMOĞLU TAM YOL İLERİ

3316
834
yanıtYanıtla
Oğuzhan Y:

Kardeşim genç olacaksın önünde uzun yıllar var,aç gözünü.

yanıt178
yanıt224
HACER İlhan:

Tamda onun istediği bir şey ülke ülke tatile gider artık..

yanıt269
yanıt186
serdar turan:

ekremin çapı ve nefesi yatmaz. denize düşen yılana sarılırmış

yanıt163
yanıt128
Kadir Tekin:

biraz frene bas özgür başkan daha 4 sene var reisi boş geçme son raund her zaman tehlıkeli..

450
199
yanıtYanıtla
Hasan Turk:

Reis 4 sene sonra aday olmucam dedi.arti 75 yasinda olucak.doymadinmi gudulmeye yetmedimi.

yanıt205
yanıt284
Şükrü:

Hasan Türk; Ekrem başkanınız kilitli kitleyi kim için dedi, Levent Gültekin asıl koyun kim olduğunu söyledi, Muharrem ince ha keza. Bu kadar odun olmayın, kime oy verdiğin değil kim olduğun belli. Alem sizi kim olduğunu biliyor da siz kim olduğunuzu öğrenemediniz. Maşaallah yüzünüz 10 katlı olmuş.

yanıt155
yanıt44
Kurt Öztürk:

Şükrü, Ekrem başkandan niye bu kadar çok korkuyorsunuz. Adam Ekrem imamoğlu hakkında tek kelime etmemiş. Adam zafer üstüne zafer kazandı. RTE başarılıydı ama süresi kanunen doldu. Dolmasa bile artık da yeter. Ekrem bile olmasa da farklı biri gelsin artık

yanıt72
yanıt123
Şükrü:

Kurt Öztürk; dam üstünde saksağan vur belire kazmayı. Ekrem’in neyinden korkacak bu millet? Korkacak birisini arıyorsan o yine siz olursunuz. Bu devlette 70 millet kendinden bişey gitmesini istemez. Ekrem’in Başkan olması kendi başarısı değil bu milletin kendinden bişey gitmesi akp ikinci parti oldu bunu unutmayın yaz biyere!

yanıt5
yanıt2
Abdullah Ağaç.:

Hasan Turk: biz seni gibileri guduyoruz. Vatanı satsan yine aynı psriye ot veren zihniyeti guduyoruz ülkemizi parçalanmasınlar diye

yanıt84
yanıt31
Tüm 89 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title