Haberler

CHP'li Tüm'den Hes Tepkisi

CHP'li Tüm'den HES tepkisiANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Eğer bir canlı türünü yok ederseniz, bir diğerini de yok etmiş olursunuz. Bu yüzden toprağın üstü altından, derelerin yatakları HES'lerden daha önemlidir" dedi.

CHP'li Tüm'den HES tepkisi

ANKARA - Cumhuriyet Halk Partisi Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, "Eğer bir canlı türünü yok ederseniz, bir diğerini de yok etmiş olursunuz. Bu yüzden toprağın üstü altından, derelerin yatakları HES'lerden daha önemlidir" dedi.

TBMM'de basın toplantısı düzenleyen Mehmet Tüm, Sanayinin Geliştirilmesi ve Üretimin Desteklenmesinin Arttırılması Kanun Tasarısı'ndan zeytin ile ilgili düzenlemenin çıkartıldığını hatırlatarak, tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Tüm, doğanın bir bütün olduğunu söyleyerek, "Doğadaki her canlının yaşamı bir diğerinin yaşam sigortasıdır. Eğer bir canlı türünü yok ederseniz, bir diğerini de yok etmiş olursunuz. Bu yüzden toprağın üstü altından, derelerin yatakları HES'lerden daha önemlidir. Demokratik ve çağdaş toplumlar artık çevreciliği, doğal dengenin korunmasını bir devlet politikası olarak çoktan benimsemişlerdir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Tüm Balıkesir HES Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title