Haberler

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan tepki çeken 1915 olayları paylaşımı

Güncelleme:

HDP'li milletvekili Garo Paylan'ın 1915 olaylarının "Ermeni Soykırımı" olarak tanınması konusunda TBMM'ye sunduğu teklif henüz gündemden düşmemişken, bu kez CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu tepki çeken bir paylaşımda bulundu. Paylaşımında Tanrıkulu, "107 yıl önce 24 Nisan 1915'te yüzlerce Ermeni aydını İstanbul'da gözaltına alınıp, Çankırı, Ayaş, Ankara'ya sürüldü ve zorla kaybedildi. Kötülüğün miladı ile olan bu tarihle yüzleşmeden gerçek adalet sağlanamaz" dedi.

HDP'li milletvekili Garo Paylan'ın sözde Ermeni soykırımının tanınması için TBMM'ye sunduğu kanun teklifinin içtüzük hükümlerine aykırı olduğu gerekçesiyle iade edilmesinin ardından bir skandal hareket de CHP kanadından geldi.

SEZGİN TANRIKULU'DAN TEPKİ ÇEKEN 1915 PAYLAŞIMI

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "107 yıl önce 24 Nisan 1915'te yüzlerce Ermeni aydını İstanbul'da gözaltına alınıp, Çankırı, Ayaş, Ankara'ya sürüldü ve zorla kaybedildi. Kötülüğün miladı ile olan bu tarihle yüzleşmeden gerçek adalet sağlanamaz" ifadelerini kullandı.

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan tepki çeken 1915 olayları paylaşımı

SOSYAL MEDYA TEPKİ GÖSTERDİ

Paylaşım sosyal medyada kısa sürede gündem olurken, çok sayıda kullanıcı ise yaptıkları paylaşımlarla Tanrıkulu'na tepkilerini ilettiler.

İşte o paylaşımlardan bazıları;

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan tepki çeken 1915 olayları paylaşımı

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan tepki çeken 1915 olayları paylaşımı

CHP'li milletvekili Sezgin Tanrıkulu'ndan tepki çeken 1915 olayları paylaşımı

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Garo Paylan Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (31)

Şenol Çebi:

Bunlardan her şey beklenir fazla söze gerek yok seçimlerde görüşürüz

365
25
yanıtYanıtla
Musa Tasarı:

geeçek neyse durum O. makam mevkileri ne ise ne? beyanat veremezler..tarihçiler yazmış bir kere..kaşımayın sivilceyi yeterki!?susmak atdır..

yanıt0
yanıt0
Timur Han:

Her parti fıtratına uygun vekil seçiyor ve seçtiriyor. ATATÜRK'ü chpden kovanlar (düşünce ve ilkelerini) yerine bunun gibileri getirdiler.

277
23
yanıtYanıtla
Atilla Han:

Akepenin chp içindeki gizli askeri

31
182
yanıtYanıtla
Pan River:

Ata'nın partisine çok saygım var Bakırköy'deki tedavileri devlet bedava yapıyor bir an evvel git yoksa halin hiç iyi değil

yanıt1
yanıt0
duran karaman:

Chp nin içindeki ajanlar, ne zaman chp şaha kalksa biri çıkıyor.bunlar akp nin ajanlari

47
161
yanıtYanıtla
Pan River:

Ata'nın partisine çok saygım var Yemin ediyorum Senin halin hiç iyi değil bir an önce Bakırköy'e tedaviye git

yanıt1
yanıt0
Aykut Kalanoğlu:

Sayın Kılıçdaroğlu 'na sağlam bir elek lazım bulgurun taşlarını ayırması ayıklaması için yoksa hiç sağlam dişi kalmayacak yok mu elinde olup da verecek olan yada satan ?

174
12
yanıtYanıtla
Pan River:

Atatürk'ün bizlere emanet ettiği partinin içindeki insanlara bak

169
10
yanıtYanıtla
Denden Semsem:

Bu partinin oy verenleri tanrıkukundan farklı olsaydı defalarca milletvekili sectirilmezdi. Patates için belediyeler kaybedildi ay çiçek yağı için ülkeni ateşe atma

158
20
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title