Haberler

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, Anneler Günü'nü kutladı

Güncelleme:

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, annelerin güldüğü bir Türkiye için mücadele ettiklerini söyledi. Nazlıaka, partisinin Manisa İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de Anneler Günü'nün 1955 yılından bu yana kutlandığını belirtti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, annelerin güldüğü bir Türkiye için mücadele ettiklerini söyledi.

Nazlıaka, partisinin Manisa İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'de Anneler Günü'nün 1955 yılından bu yana kutlandığını belirtti.

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım başta olmak üzere tüm annelerin, anne adaylarının, yüreğinde anne sevgisi taşıyan kadınların Anneler Günü'nü kutlayan Nazlıaka, anneliğin çok kutsal olduğunu ifade etti.

Nazlıaka, kadınların yoksulluk, işsizlik, çocuklarının gelecek kaygısı ve erkek şiddetiyle sınandığını kaydederek, "Bütün annelerin güldüğü, çocukların açlıkla sınanmadığı, kadınların şiddet görmediği, istihdama katıldığı, hayatın her alanında eşit temsil edildiği bir Türkiye için mücadele ediyoruz. Tüm çocuklara aydınlık yarınlar bırakmak isteyen biz kadınlar kararlıyız." dedi.

Nazlıaka'ya Manisa İl Başkanı İlksen Özalper de Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, CHP Kadın Kolları MYK üyesi Nurşen Balcı, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve parti üyeleri de eşlik etti.

Kaynak: AA / Politika

Aylin Nazlıaka Anneler Günü Türkiye Manisa Politika Güncel Haberler

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Merkez Bankası'ndan TL mevduatı desteklemek ve döviz kredilerini sınırlamak için art arda adımlar

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den 'Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok' çıkışı

Samimi başlayan görüşme gergin bitti! Özel'den "Köpekleri uyutalım demenin tutarlı bir tarafı yok" çıkışı

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

Merkez Bankası faizi yüzde 50'de sabit bıraktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title