Haberler

Özgür Özel: Müzakereyle sonuç alamıyorsak sokaklar bizimdir

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "CHP'de normalleşme" yorumlarıyla ilgili vatandaşın sorunlarının konuşulup müzakere edilmesinin görevi olduğunu belirterek "Sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Uşak ziyareti sırasında önce Cumhurbaşkanı Erdoğan, sonra da MHP lideri Devlet Bahçeli ile görüşmesi sonrası ortaya çıkan "CHP'de normalleşme" yorumlarıyla ilgili konuştu. Özel, "Normali emekli maaşı düşükse 'gelin arttıralım' demek, 'asgari ücrete zam yapalım' demek. Müzakere etmek benim görevim. Ama müzakereyle sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir." dedi.

"BİRİLERİ GÜNDEMİ BAMBAŞKA YERE SIKIŞTIRMAK İSTİYOR"

Uşak programı kapsamında partisinin il başkanlığına ziyarette bulunan Özel, daha sonra gittiği Uşak Belediyesi önünde parti otobüsünün üzerinden vatandaşlara hitap etti. Yerel seçimlerin ardından Uşak'ın da CHP renklerine katıldığını hatırlatan Özel, seçim sürecinde destek veren herkese teşekkürlerini iletti.

Özgür Özel: Müzakereyle sonuç alamıyorsak sokaklar bizimdir

Özel, herkesi kucaklamaya devam edeceklerini belirterek, "Bu süreçte birileri 31 Mart'tan sonra bambaşka tartışmalar açıp gündemi bambaşka yerlere sıkıştırmak istiyorlar. Biz bu oyuna gelmeyiz. Biz seçim döneminde söyledik. Bu vatandaşın gündeminde ne varsa benim gündemimde o var. Bu vatandaşın gündeminde ne yoksa benim de gündemimde yok." ifadesini kullandı.

SARAÇHANE'DE ÖĞRETMEN MİTİNGİ

Eğitimde müfredat değişikliğinin geniş katılımla yapılması gerektiğini, eğitim sisteminden genel bir memnuniyetsizlik olduğunu savunan Özel, eğitimdeki bu sorunları 19 Mayıs'tan bir gün önce öğretmenlerin de katılımıyla İstanbul Saraçhane Meydanı'nda dile getireceklerini söyledi.

"MÜZAKEREYLE SONUÇ ALAMIYORSAK MEYDANLAR BİZİMDİR"

CHP Genel Başkanı Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Birileri diyor ki, 'CHP, normalleşme' diyor. Evet 'normalleşme' diyoruz. Yumuşama falan değil 'normalleşme' diyoruz. Normali siyasilerin konuşmasıdır. Normali emekli maaşı düşükse 'gelin arttıralım' demek, 'asgari ücrete zam yapalım' demek. 'Staj mağdurlarının sorununu birlikte çözelim' demek. Emekli astsubayın, uzman çavuşun sorununu konuşmak ve müzakere etmek benim görevim. Bunları elbette yapacağım. Ama müzakereyle sonuç alamıyorsak o zaman mücadele edeceğiz. Sokaklar bizimdir, meydanlar bizimdir."

Özgür Özel: Müzakereyle sonuç alamıyorsak sokaklar bizimdir

"EMEKLİ 10 BİN LİRAYLA GEÇİNEMİYOR"

Emekliler için mücadeleyi sürdüreceğini dile getiren Özel, "Ben, Alevi Sünni kavgasına, yok DEM'miş bilmem neymiş tartışmalarına, sağ sol meselelerine girmem. Çünkü bizim hiç kimseyle bir sorunumuz yok. Kimsenin giyimiyle, kuşamıyla, inancıyla, mezhebiyle sorunumuz yok. Vatanını, bayrağını seven Türkiye İttifakı'ndadır. Nokta. Ama emeklinin AK Parti'lisi de DEM Parti'lisi de 10 bin lirayla geçinemiyor kardeşim. Alevisi de geçinemiyor Sünnisi de. Benim meselem bu. Söz vermiştim emeklilere 'sesinizi duyuracağım' diye. Seçimi kazandık, unutmak yok. 26 Mayıs Pazar günü Ankara Tandoğan Meydanı'na Türkiye'deki bütün emeklileri davet ediyorum." diye konuştu.

"BELEDİYELERİ ÇOCUKLARIMIZI İŞE SOKMAK İÇİN ALMADIK"

Özel, partililerden yeni belediye başkanlarına sahip çıkmalarını isteyerek, "Onları zorlamayın. Onların borçları var, zorlukları var. Hizmet bekleyen insanlar var. Biz bu belediyeleri çocuklarımızı işe sokmak için almadık. Elbette onlar da olacak ama kayırmacılıkla değil. Biz bu belediyeleri zenginleşmek için almadık. Biz bu belediyeleri iyi hizmet etmek, vatandaşın gönlünü fethetmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün partisini iktidar yapmak için aldık." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Özgür Özel Uşak Zam Politika Güncel Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

İran'ın yeni liderini tanıyalım! İşte para musluğunun başından zirveye uzanan yol

Bakmadan Geçme

Non Stop filmi oyuncuları kim? Non Stop filmi konusu, oyuncuları ve Non Stop özeti! Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi!
İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

500

Yorumlar (20)

Mustafa Geldigitti:

Artık herkes şunu kabul etsin ki CHPye yeni bir güç, yeni bir vizyon kazandırmıştır Özgür Özel.

70
123
yanıtYanıtla
Safe Safer:

He he bizde inandık. 80 yıl geçikmeli.

yanıt53
yanıt32
Fatih Sultan Mehmed:

Özgür Geldigitti...

yanıt37
yanıt15
Mustafa Geldigitti:

Safe Safer: 80 yıl, 180 yıl... Son kurultaydan bu yana CHP'nin güçlendiğini kabul etmiyor musun? Tarihinde ilk kez AKP'den daha fazla oy alıp birinci parti oldu. AKP de ilk kez ikinci parti oldu. Bunu görmezden mi geliyorsun yani?

yanıt27
yanıt26
Genco:

Emeklileri düşündüğümüz kadar güvenlik güçlerimizi de ülkemizin huzurunu da düşünsek mi acaba ? Sokaklara dökülmeden de reklamlara oynayabiliriz Özgür bey…. Eski köyümüze yeni adetler getirmeyin, köyümüzün huzurunu bozmayın, polisimizin de başını ağrıtmayın, yormayın.. İstiklal caddesinde de, taksim meydanında da istediğiniz kadar yürüyüp havanızı alın ve bu sokakları zikredip durmayın Özgür bey…

59
23
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

BU SÖYLEM HOŞUNA GİTMEDİYSE. '' YÜZDE 50 Yİ EVLERİNDEN ZOR TUTUYORUZ'' CÜMLESİNİDE YORUMLAMANI TAVSİYE EDERİM! YA İKİSİ DOĞRU YA İKİSİ YANLIŞ! HUZURU SADECE SÖYLEMLER BOZMAZ! EKONOMİDE BOZAR! HUZURU ÖNCE YÖNETİMDEKİLER DÜŞÜNECEK! TEK MAĞDUR OLAN EMEKLİLER DE DEĞİL HALKIN BÜYÜK ÇOĞUNLUĞU EKONOMİ İLE SAVAŞIYOR SADECE İKTİDAR SAVAŞMIYOR AKSİNE BOZUYOR! DÜNE KADAR ENFLASYON YOK DİYENLER ŞİMDİ MÜCADELE EDECEĞİZ DİYOR! YARIN YİNBE YOK DİYECEKLER! BUDA SOKAKLARI KARIŞTIRIR GENCO!

yanıt5
yanıt17
Ertuğrul Yenigul:

1 mayıs'da gördük taksim sokakları

47
19
yanıtYanıtla
Ercan cıftcı:

Tam PKK ağzı. Onlarda dağlar bizim derdi.. Buda sokaklar bizim demiş.

yanıt29
yanıt10
Mehmet Mirdeslioglu:

Dikkat et çıkmaz sokaga girmeyesin

34
10
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

biz demle kuçaklaşmayız kuçaklayanıda kuçaklamayız

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title