Haberler

CHP'de Atilla Atakay Güven Tazeledi

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde CHP 36. Olağan İlçe kongresi yapıldı.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde CHP 36. Olağan İlçe kongresi yapıldı. Tek liste olarak yapılan seçimler sonucunda Atilla Atakay tekrar ilçe başkanlığa seçildi.

Yapılan kongreye CHP Balıkesir Milletvekilleri Mehmet Tüm, Ahmet Akın, Namık Havutça, CHP İl Başkanı Ender Biçki ve Belediye Başkanı Dursun Mirza, Ak Parti ilçe Başkanı Alp Bostancı ve MHP İlçe Başkanı Yurttaş Bakkal katıldı. Açılış konuşmasını yapan Atilla Atakay görev yaptıkları 2 yıl boyunca üyeleri mahcup etmediklerini söyleyerek beraber görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür etti.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından kongreye gelen başarı telgrafları okundu. Divan başkanlığına Dursun Mirza, üyeliklere Mehmet Sert ve Celile Gezen seçildiler. Çalışma ve Faaliyet raporları okunarak ibra edilmesini, milletvekillerinin konuşmaları takip etti.

Tüm'den Filistin mesajı

İlk olarak konuşan CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump'ın aldığı kararla Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanımasını kınayarak, "Bu kararla Ortadoğu'da yeni bir savaşın fitili ateşlenmiş oldu. Bizler Atatürk'ün dediği gibi Yurtta barış, Dünya'da Barış düsturunu savunuyoruz" dedi.

Daha sonra delegeler söz alarak faaliyet ve çalışma raporları hakkında görüşlerini açıkladılar. Tek liste olarak girilen seçimlerde Atilla Atakay tekrar CHP İlçe Başkanlığına seçildi. Genel Kurula teşekkür eden Atilla Atakay var güçleriyle göreve devam edeceklerini söyledi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Mehmet Tüm Balıkesir Bandırma Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Brighton Manchester City maçı CANLI izle! 25 Nisan Brighton M.City maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title