Haberler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sarı Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana’nın Kozan ilçesinde Şehit Piyade Uzman Çavuş Ergün Karaca’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'nın Kozan ilçesinde Şehit Piyade Uzman Çavuş Ergün Karaca'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Bir dizi açılış ve çeşitli ziyaretleri için Adana'ya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatmagül Demet Sarı, Adana Valisi Mustafa Büyük, Adana Milletvekili Tamer Dağlı Kozan Kaymakamı Avni Oral, Belediye Başkanı Musa Öztürk, Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Timur Konuk, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Üzülmez ile çevre ilçelerin belediye başkanları ile birlikte Mardin'de PKK terör örgütü üyelerinin saldırısı sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ergün Karaca'nın ailesini ilçeye bağlı Postkabasakal mahallesindeki baba evinde ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Bakan Sarı şehidin 11 yaşındaki oğlu Ali Turan Karaca'nın başını okşayarak başsağlığı dileyip bir süre sohbet etti. Okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından Bakan Sarı, şehidin annesi Nadiriye eşi Emel Karaca ve çocukları ile bir süre özel görüştükten sonra başsağlığı dileyerek evden ayrıldı. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Fatma Güldemet Sarı Turan Karaca Kozan Politika Güncel Haberler

title