Haberler

Çevre Bakanı Güllüce'nin Ceylanpınar Temasları

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak için Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine geldi.

Helikopterle Ceylanpınar ilçesine gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ilk olarak Kaymakamlık makamını ziyaret etti. Kaymakam Ahmet Karatepe, Bakan Güllüce'ye Ceylanpınar ilçesini sinevizyon eşliğinde tanıtarak bilgi verdi. Kaymakamlık temasının ardından ilçe Jandarma Komutanlığı'na ziyarette bulunan Güllüce, temaslarına Ceylanpınar Belediyesi'nde devam etti. Belediyenin balkonundan vatandaşlara seslenen Bakan İdris Güllüce, birlik ve beraberlik mesajları verdiği konuşmasında şunları kaydetti:

"Hangi etnik yapıda olursa olsun, hangi dili konuşursa konuşsun, bizim yanımızda tüm insanlar eşittir. Yarabbi bizim birliğimizi artır, bizim sevgimizi daha fazla artır, bizim aramıza fitne sokanları kahret. Biz muhacir, biz Ensar kültüründen gelmekteyiz. Onlar ise Fransız ve Alman kültüründen besleniyorlar. Biz kapımızı açmışız, hangi mezhepten olursa olsun gel diyoruz. Onlar da gemileri batırıyorlar Fransa'ya, İtalya'ya çıkmasın diye. Kimin kültüründen geldiğimiz belli."

Belediye Başkanı Menderes Atilla tarafından fahri hemşeri unvanı alan Güllüce, duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bakan İdris Güllüce, belediyedeki temaslarının ardından uzun bir araç konvoyu eşliğinde, Suriyelilerin kaldığı Telhamut Mülteci Kampı'nı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Kaymakam Karatepe, mülteci kampındaki faaliyetler konusunda Bakan Güllüce'yi ve beraberindeki heyeti bilgilendirdi. Güllüce, mülteci kampında bulunan eğitim ve sosyal tesisleri gezdikten sonra ilçeden ayrıldı.

Bakan Güllüce'ye Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Seydi Eyüpoğlu, Abdülkerim Gök, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç ile diğer mülki ve idari amirler eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Karatepe İdris Güllüce Ceylanpınar Şanlıurfa Politika Güncel Haberler

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Mourinho'nun gelişi bile öfkeyi dindiremedi! Ali Koç'u şoke eden protesto

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Jose Mourinho kimdir, kaç yaşında? Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho kaç kupa kazandı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? LGS sınav soruları ve cevap anahtarı ne zaman açıklanacak 2024? MEB 2024 LGS cevap anahtarı! YDUS cevap anahtarı yayınlandı mı? ÖSYM YDUS 2024 soru kitapçığı ve cevap anahtarı! 2024 ve 2025 okullar ne zaman açılacak? 2024 – 2025 eğitim öğretim dönem ne zaman başlayacak?
İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

İstanbul'da çöken binada gözaltı sayısı 2'ye yükseldi! Bina sahibinden sonra zemin kattaki dönerci de Emniyet'te

500

Yorumlar (1)

Welat Azat kobanimobilWeb@haberler.com:

Bakan bey ceylanpınarda pastadan pay almaya gelmiş hazine arazisi üstüne kurulu taposuz ve belediye rant döndüğü tek ilçe Belediye ruhsat ve yapı denetim izni vermeden 1m2 tam 60 tl alıyor bakan bey doydu geldi pay istiyor.bu milletin kanını vampirler gibi içiyorsunuz yazıklar oldun AKP ve yandaşlarına Allah sizi bildiği gibi yapsın hırsızlar

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title