Haberler

Canan Kaftancıoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AK P İstanbul İl Başkanlığı yakınına siyah çelek bıraktı. "Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz" yazılı çelengi bıraktıktan sonra basın açıklaması yapan Kaftancıoğlu, "Umarım kolluk kuvvetleri kendi çocukları için, haksızlığa uğramışlar için bu siyah çelengi AKP il başkanlığına teslim ederler" ifadelerini kullandı.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı yakınına üzerinde "Montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz" yazılı siyah çelenk bıraktı.

"MİLLET AFFETMEYECEK, TARİH AFFETMEYECEK"

Çelengi bıraktıktan sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Kaftancıoğlu, "Unutmayın, biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz, millet affetmeyecek, tarih affetmeyecek. Bu basın açıklamasıyla montajcı sahtekarlarla helalleşmeyeceğiz' yazılı silah çelenk bırakmak üzere geldik. Vatandaşı korumakla sorumlu kolluk kuvvetlerimizi talimatla il başkanlığı önüne yığmışlar" dedi.

Canan Kaftancıoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı önüne siyah çelenk bıraktı

"UMARIM TESLİM EDERLER"

Açıklamasının devamında kolluk kuvvetlerine çağrı yapan Kaftancıoğlu, "Bu ülkede mağdur bırakılan, montaj görüntülerle kandırılmaya çalışılan herkes için vatandaşlarımıza saygımız gereği bu siyah çelengi bu noktaya bırakıyoruz. Umarım kolluk kuvvetleri kendi çocukları için, haksızlığa uğramışlar için bu siyah çelengi AKP il başkanlığına teslim ederler" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Canan Kaftancıoğlu İstanbul AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (15)

RahimCalis:

Bu CHP çok kinli ve nefret dolu olarak seçimi kazanırsa tüm akp ye daha önce oy vermiş kişilerden bile hesap sormaya kalkar. Bu kılıçdaroğlu seçimi kazanırsa bunlar milleti sevgiyle kucaklamak yerine nefretle hareket ediceklerdir kesinlikle oyumuz Erdoğana olmalıdır 20 yıldır istikrarlı olarak gerçekleşen hizmetlere gene AKP devam eder

835
258
yanıtYanıtla
Batman Malatya:

Neyin montajı Kandil bunlara oy verin dedi mi, demedi mi

880
197
yanıtYanıtla
Haşim Örnek:

Defol git algı yapma

862
146
yanıtYanıtla
Blackened:

17-25 Aralık montajlarini bile isteye kullanirken iyiydi? Şimdi alın o çelengi oradan.. götürün kendi partinizin önüne koyun.

331
54
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Chp hiçbir seçim bu kadar ayağa düşmemişti, atatürkün partisi hiç bukadar rezil rüsva edilmemişti, gerçekten şuan chp nin başındakiler kadar kimse chp ye zarar veremezdi, yazık çok yazık

323
51
yanıtYanıtla
Demir Acer :

kim bu kari???

278
52
yanıtYanıtla
Sedat Caniker:

boş beleş haber

269
55
yanıtYanıtla
Muğlalı:

Seçim sürecinde hem kandil hem Hdp sizi alenen desteklerken, hdp oylarını kaybederim endişesi ile hiç sesiniz çıkmıyordu.Biz sonuna kadar karşıyız desteklerini kabul etmiyoruz demediniz hiç! Şimdi ise sosyal medyada oluşturulmuş edit bir video üzerinden mağdur edebiyatı oluşturmaya çalışıyorsunuz.

31
4
yanıtYanıtla
Mehmet:

Sevgili Romalılar. Bunlara cevap vererek bunların gündem yaratmasına ve piarlarına katkı yapmayın. Enerjinizi etrafınızdakileri gerçeği görmeye ve sandığa gitmeyenleri sandığa gitmeye ikna etmek için harcayın lütfen. Sadece bunların dönüşlerini anlatan bir sürü video editi var malum sitede. Açın izletin görmek istemeyenler illaki olacaktır. Vaz geçmeyin. Bu arada ne kucaklaşmasından bahsediyorlar. Kendi partizanları devlet kurumlarında herkesi fişlemişler kime oy verecek diye. Bekliyorlar.

18
3
yanıtYanıtla
ali d:

helallik mi yav cano neyin kafasındasın sen:)))

17
2
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title