Haberler

"Camide bira içtiler" iddiasını yalanlayan müezzin Fuat Yıldırım, CHP İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı

Güncelleme:

CHP'nin bugün YSK'ya teslim edeceği milletvekili aday listeleri netleşmeye başladı. Gezi Parkı eylemleri sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Camide bira içtiler" açıklamasını "Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim" diyerek yalanlayan Bezmialem Valide Sultan Camisi'nin o dönemki müezzini Fuat Yıldırım, CHP İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı oldu.

CHP'de milletvekili aday listeleri iyiden iyiye netleşmeye başladı. Bugün saat 17.00'ye kadar Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilmesi beklenen aday listesinde ise birçok sürpriz ismin yer aldığı belirtiliyor.

CHP İSTANBUL 2. BÖLGE'DEN MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU

Gezi Parkı eylemleri sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Camide bira içtiler" açıklamasını "Ben din adamıyım, yalan söyleyemem, içki içildiğini görmedim" diyerek yalanlayan Bezmialem Valide Sultan Camisi'nin o dönemki müezzini Fuat Yıldırım'ın CHP İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı olduğu ifade edildi.

'Camide bira içtiler' iddiasını yalanlayan müezzin Fuat Yıldırım, CHP İstanbul 2. Bölge'den milletvekili adayı

GEZİ PARKI OLAYLARINDAN SONRA TAYİNİ ÇIKMIŞTI

Gezi Parkı olaylarından sonra İstanbul Başakşehir'e bağlı Kayabaşı Köyü'ne tayini çıkan Fuat Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın atamasına itiraz edip dava açmıştı. Karaköy'deki Arap Camii'nin müezzini olarak görevlendirilen Fuat Yıldırım, kronik böbrek rahatsızlığı nedeniyle haftanın üç günü diyaliz tedavisi görüyordu.

KILIÇDAROĞLU SIK SIK ZİYARET ETMİŞTİ

2022 yılında böbrek nakli olan Fuat Yıldırım'ı hastalığı döneminde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ziyaret edip sağlık durumu hakkında bilgi almıştı. Yıldırım'a böbrek nakli yapıldığını da CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel duyurmuştu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Milletvekili Adayı Milletvekili İstanbul Müezzin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (7)

Ercan akdeniz:

Daha bunlardan içimizde çoook var. kimi taciz yapıyor kimi üfürükçü, amaçları İslamı kötülemek. Osmanlı da da aramıza hep imam hoca olarak sızmadılar mı? en çok onlara dikkat etmek ne söylediğine ne yaptığına bakmak lazım.

104
47
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

müslüman yalan söylemez iftira atmaz kul millet yetim hakkı yemez milletin malını israf edip çalıp çırpıp eşe dosta yandaşa peşkeş çekmez bunları yapanlara bilerek arka çıkmaz kabirde ve ahirette çok büyük azaplar var bu suçları işleyenlere

yanıt53
yanıt10
Yusuf Saygın:

Kişi sevdiği ile beraberdir. Haydi bakalım Chp'de doğru (!) ları savun.

73
29
yanıtYanıtla
Fatma İnce?:

Bunlar bir takım oyunlar Rabbim hakikati gören kullardan etsin.

74
27
yanıtYanıtla
Suleyman Selvi:

Hani laiklik din ve devlet işleri deniyordu işinize gelirse yerse

63
27
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

kendi icmedigi ve sonradan da chp ye siginmadigi ne malum bu millet bu tür insanlardan fetba dinleyecek vekil olacak hizmet görecek vah ülkem vah vahki ne zihniyetli insanlara kaldin saka gibi

48
38
yanıtYanıtla
VaioNokia:

müslüman numarası yapmaktan kurtulmak istediğini vb. gibi daha bir çok şeyler söyleyen kaftancıoğlu hanımefendiyle İslam dinini savunursunuz tabi tabi aynen kesin savunursunuz aynen(!) ... Allah ülkemizi korusun.

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title