Haberler

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yedisu ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi

Güncelleme:

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Yedisu ilçe muhtarlarıyla bir araya gelerek sorunların çözümü için eşgüdüm halinde çalışacaklarını belirtti.

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, "Eşgüdüm halinde çalışan kurumlarımızın imkanlarını tam kapasite kullanarak sorunların üzerine gideceğiz" dedi.

Vali Ahmet Hamdi Usta, valilik toplantı salonunda Yedisu ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Enes Üçgül ve FEDAŞ İl Müdürü Mustafa Yıldırım'ın da hazır bulunduğu toplantıda, Yedisu ilçesinde yapılan ve yapımı devam eden deprem konutlarının elektrik tedariki ile ilgili sorunlar ve sorunların çözümü noktasında ilçede devam eden çalışmalar ele alınarak değerlendirildi.

Toplantı sonunda bir değerlendirme yapan Vali Usta, "Yedisu muhtarlarımızla ilçemizdeki sorunları ve talepleri görüştük. Eşgüdüm halinde çalışan kurumlarımızın imkanlarını tam kapasite kullanarak sorunların üzerine gideceğiz. El ele vererek çalıştığımızda, Bingöl'ümüzde çözülemeyecek sorun yoktur" dedi. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ahmet Hamdi Usta Hamdi Usta Yedisu Bingöl Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title