Haberler

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Bozüyük Belediye Başkanı ile Görüştü

Güncelleme:

Bilecik Belediyeler Birliği ve Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile ilçeler için görüşme gerçekleştirdi. Başkan Yaman, ilçelerle birlikte hareket etmenin önemini vurguladı.

Bilecik Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile ilçeler için görüştü.

Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, gerçekleştirdiği görüşmede Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile Bilecik ve ilçeler hakkında fikir alışverişi gerçekleştirdi. Bilecik adına ilçeler ile birlikte hareket edilmesinin gerektiğini belirten Başkan Yaman, "Bozüyük Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nu ziyaret ederek hem Bilecik Belediyeler Birliğimizi hem de belediyelerimizi ilgilerinden konularda fikir alışverişinde bulunduk. Kendilerine sıcak samimi ev sahipliklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum" sözlerinde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Talat Bakkalcıoğlu Mustafa Yaman Bayırköy Bozüyük Bilecik Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title