Haberler

Beylikdüzü Çocuk Meclisi 2023-2024 Dönemi Seçimleri Yapıldı

Güncelleme:

Beylikdüzü Çocuk Meclisi'nin 2023-2024 dönemi seçimleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde gerçekleştirildi. Seçim sonucunda yeni dönem meclis başkanı, başkan yardımcıları ve sekreteri belirlendi.

Beylikdüzü Çocuk Meclisi'nin 2023-2024 dönemi seçimleri, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde yapıldı. Seçim sonunda yeni dönem meclis başkanı, başkan yardımcıları ve sekteri seçildi. Toplamda 41 üyenin katıldığı oylamanın sonucunda; Sümeyye Berber meclis başkanı, Yusuf Ercan ve Ali Rüzgar Kelleci başkan yardımcıları, Berkan Ayaz ise meclis sekreteri oldu. Başkan seçilen Sümeyye Berber görevi, önceki dönem Çocuk Meclisi Başkanı Suzan Rüya Balcık'tan devraldı.

Çocuklar için özel olarak hazırlanan meclis salonunda onları yalnız bırakmayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık konuşmasında, 'Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkenin geleceğini sizlere emanet ettiğini asla unutmayın. Sizlerden gelecek her öneri ve tavsiye bizler için görev olacaktır' ifadelerine yer verdi.

'SİZLERDEN GELECEK HER ÖNERİ VE TAVSİYE BİZLER İÇİN GÖREV OLACAKTIR'

Yeni dönem seçimlerinin 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü'nde gerçekleşiyor olmasından duyduğu mutluluğu ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, 'Beylikdüzü'nde çocuklarımızın haklarına özenle yaklaşmaya gayret ediyoruz. Yönetim felsefemizde çocukların mutlu olduğu bir toplum inşa etmek var. Eğer çocukları mutlu edebilir, gençlere güzel imkanlar sunabilir ve kadınların huzurla dolaşabileceği çevreler yaratabilirseniz o toplum huzurlu ve mutlu olur. Beylikdüzü'nü yönetirken çocukların gözünden bakmaya gayret ediyor, çocuk dostu bir kent yaratmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bu ülkenin geleceğini sizlere emanet ettiğini asla unutmayın. Bu meclisten çıkacak kararları hayata geçireceğimizin sözünü veriyorum. Sizlerden gelecek her öneri ve tavsiye bizler için görev olacaktır' şeklinde konuştu.

Çocuklar toplantı esnasında yaptıkları sürprizle Başkan Çalık'ın doğum gününü de kutladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Çocuk Hakları Günü Meclis Başkanı Beylikdüzü Dünya Çocuk Yerel Haberler Belediye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title