Haberler

BBP Genel Başkanı Destici Açıklaması

"Büyük Birlik Parti'li belediyeler başarıda zirveyi yakalamış belediyelerdir"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Büyük Birlik Parti'li belediyelerin başarıda zirveyi yakalayan belediyeler olduğunu ifade etti.

BBP Basın Biriminden yapılan açıklamaya göre, Destici, Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan, Karamürsel Belediye Başkan Adayı Tuba Türkmen, meclis üyeleri ve partililer ile Karamürsel'de Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) açtı.

Destici, burada yaptığı konuşmada, Karamürsel'den Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayının Tuba Türkmen olduğunu bildirdi.

Bu zamana kadar Karamürsel'in tam anlamıyla hizmet alamadığını belirten Destici, "Siz bugüne kadar Büyük Birlik Partisi'ni seçmediniz, hiçbir dönem Büyük Birlik Partisi adayını tercih etmediniz Büyük Birlik Partisi'ni şu ana kadar hiçbir partiyle kıyaslamadınız. İşte bu seçim bir fırsat" ifadesini kullandı.

Büyük Birlik Parti'li belediyelerin başarıda zirveyi yakaladığını vurgulayan Destici, şunları kaydetti:

"Hem belediyecilik bakımından hem hizmet bakımından, hem sosyal belediyecilik bakımından, hem kültür ve tarihi belediyecilik anlamında insanı öne koyan belediye hizmetlerini birlikte tasarlayan bir belediyecilik anlayışıyla Karamürsel'de kazanmak istiyoruz. Seçimlerin Türkiye'ye hayırlar getirmesini huzur, kardeşlik, barış, demokrasi örneği içerisinde tamamlanmasını diliyorum." - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Bayram Karacan Karamürsel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title