Haberler

Başkan Torun, Sedat Yalçın ve Ekibini Ağırladı

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, geçmiş dönem il başkanlığı yapan Sedat Yalçın ve yönetimi ile iftarda buluştu.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, geçmiş dönem il başkanlığı yapan Sedat Yalçın ve yönetimi ile iftarda buluştu.

AK Parti Bursa İl Başkanlığında vefa iftarları devam ediyor. Kuruluşundan bu yana AK Parti Bursa teşkilatlarına hizmet eden kadrolarla iftar programları ile biraraya gelen AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Sedat Yalçın ve ekibini ağırladı.

Sohbet havasında geçen davette konuşan Başkan Torun, 16 Nisan'da gerçekleştirilen tarihi referandum ve öncesindeki seçimlerde verdikleri destekten dolayı Sedat Yalçın ve ekibine teşekkür etti. Başkan Torun, AK Parti teşkilatlarının yenisi ile eskisi ile tüm mensuplarının Türkiye'nin geleceği adına atılan her adımda adeta tek bir vücut gibi hareket ettiğini belirterek, güçlerini bu birliktelikten aldıklarını söyledi. Torun, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden yuvasına dönüşü heyecanımızı arttırdı. Bundan sonra Türkiye'nin önüne konulan hedefler adımlarımız hızlanacaktır. Bizler de Bursa teşkilatları olarak üzerimize düşeni her zaman yapmaya devam edeceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Sedat Yalçın Ak Parti Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title