Haberler

Atama Kararları Resmi Gazetede

Güncelleme:

Başbakanlık, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığına ait atama kararları, Resmi Gazetede yayımlandı.

Başbakanlık, Gençlik ve Spor Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Maliye Bakanlığı'na ait atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Başbakanlık Başmüfettişliği'ne Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkan Yardımcısı Harun Tuncer, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanlığı'na Mehmet Haluk Uçkun, Maliye Bakanlığı Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliğine aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Şeref Çolak, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişliklerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Denetim Hizmetleri Başkanı Ahmet Tüzemen atanırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Personel Dairesi Başkanı İsmail Oral başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İçişleri Bakanlığı Maliye Bakanlığı Mehmet Haluk Gazeteler Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title