Haberler

Bakan Soylu: 28 Mayıs'ta tersi bir durum olursa Sivas'ın ötesinde bambaşka bir tablo oluşur

Güncelleme:

Türkiye 28 Mayıs Pazar günü yapılacak 2. tur seçimlerine kilitlenirken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı canlı yayında seçim süreciyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

BAKAN SOYLU 2. TUR SEÇİMLERİNİN ÖNEMİNE VURGU YAPTI

Muhalefetin terör örgütleriyle bağlantıda olduğunu savunan Bakan Soylu, vatandaşlardan iradelerine sahip çıkmalarını istedi. 28 Mayıs seçimlerinin Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Soylu, "28 Mayıs'ta tersi bir durum olursa Sivas'ın ötesinde bambaşka bir tablo oluşur" dedi.

"BOĞAZINIZA BÜYÜK BİR TAŞ OTURUR, ÇIKARAMAZSINIZ"

Seçimlerin önemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu mesajları verdi; "Türkiye'yi tanıyan bir adamım. Boğazınıza büyük bir taş oturur ve yüzyıl bu taşı çıkaramazsınız bir daha. Ne nefes aldırır size ve çıkaramazsınız. Bakınız Afganistan'da, Irak'ta, Libya'da oturdu bu taş. Her bir tarafta bunu yaptılar. Burada temel paradigması şudur.

"BURASI BİR KAOS COĞRAFYASI OLUR"

Bütün sorunlarını Doğu'ya yıkıyorlar. Kendi insanına da Doğu'yu korkutuyor. Bir taraftan bizi yoruyor ve bitiriyor. Bir taraftan da kendi insanını dolduruyor. Burası bir kaos coğrafyası olur. Doğu, Güneydoğu, aşağısı, yukarısı. İran'ı da belli bir süre sonra işin içine katar.

"TÜRKİYE YÜZYIL KENDİSİNE GELEMEZ BİR DAHA"

İran oradaki birtakım şeyleri kendi başına yönettiği zannediyor ama bambaşka bir tablo olur. Türkiye, yüzyıl kendisine gelemez bir daha."

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

28 Mayıs Seçimi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Seçim 2023 Haberler

500

Yorumlar (23)

Dr.Kimbel:

AKP KAZANAMASA DARBE OLUR DEMEK ISTIYOR SAYIN SOYLU ÖYLEMI ANLADIM,ZATEN YAPIYORSUNUZ BU MILLET SIZE 28 MAYISTA DARBE YAPARSA ÖZDAG KOLTUGUNA OTURUR BUNDAN KORKUYORSUN ANLADIM

599
93
yanıtYanıtla
Erdem Çakıroğlu:

Yahu şu dediklerinize kendiniz inanıyorsunuz yazık memleket mülteci yuvası olmuş ama milleti din ile iman ila yediniz bitirdiniz.

487
82
yanıtYanıtla
Milletin Adami:

hadi ordan.. milleti korkuta korkuta ne hale getirdiniz yeter artik

435
68
yanıtYanıtla
mahmut:

O zaman sen bir cahilsin.... Bu topraklarda son 200 yılda olan biteni kim kime nasıl çatışimış etrafında olan bitene bir bak. bugün olan biteni anlayacaksın.

yanıt28
yanıt171
al alabilirsin:

hadi anlat bize Mahmut...ustun tarih bilgini konustur...ne oldu son 200 yilda bu topraklarda??

yanıt79
yanıt7
ihsan balcı:

tam aksine Mahmut bey sizin gibi insanlar cahil... gözünüze nasıl bir perde inmişse artık hiç bir şeyi görmeyip karşı tarafa atar olmuşsunuz. iyi yapmışsa Hans kötü yapmışsa Halil misali...

yanıt6
yanıt0
NURCAN AYDIN:

Uyarı adı altında hem korku hemde tehdit savuruyorsunuz, hükümet adamı olarak yakışmış gerçekten yıllardır yetmedi çünkü yaptıklarınız!!!

351
74
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Doğru söylemiş, terör orgutlerinden tutuklulari salacak muhalefet, yerel yönetim sözü var açın bakin

39
270
yanıtYanıtla
bekir yapici:

hadi ordan yalanci!!!!

yanıt61
yanıt13
Zafer yılmaz :

Halk Millet diyecek, iç işleri darbe kaos çatışmalardan bahsederek korku sarmaya çalışıyor.Unutmuş demekki Türk Milliyetçileri daha ölmedi.Seçimle gelen seçimle giderse ve üzerine boş tehditler savurursa Hukuk herkes için işler.

207
25
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title