Haberler

Bakan'dan Kayseri Barosu'na Ziyaret

Güncelleme:

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Barosu'na ziyarette bulundu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Barosu yeni Başkanı Fevzi Konaç'ı makamında ziyaret etti.

Kayseri Barosu Başkanı Fevzi Konaç, Bakan Yıldız ile birlikte geçmişte mesaide bulunduklarını hatırlatarak, "Bundan sonraki süreçte Kayseri Barosu olarak, Sayın Bakanımız ve mesai arkadaşlarımızın, hukuk devleti olma adına yaptıkları mücadelede biz de üzerimize düşeni yapacağız"

dedi.

Bakan Yıldız da, başarılarından dolayı Konaç'ı tebrik ederek, "Bunlar tatlı rekabetler. Kayserinin gelişimi sanayi ve ticaret alanında olduğu kadar hukuk sisteminde de olmalı. Vatandaşın en temel hak ve hürriyetleri noktasında bulunan savunma haklarının düzenlenmesinde tabi ki, Kayseri Baromuzun üzerine çok önemli görevler düşüyor. O yüzden Fevzi Bey'i ve bütün yönetim kurulunu tebrik ediyorum. İster yasam ister yürütme faaliyetlerinde olsun daima yanlarında olacağız. Üzerimize düşen konularda Kayseri olarak destek olacağımızı belirtiyor ve tekrar başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Taner Yıldız Fevzi Konaç Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title