Haberler

Aydemir: 'Erzurumspor'un hakkı Süper Ligdir'

Güncelleme:

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurumspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarının coşku ve sevinç ötesinde önemli bir mesaj verdiği, bu mesajın ortak akıl, iş disiplini, azim ve Erzurumspor odağında dadaşların birlik ve beraberlik ruhu olduğunu kaydetti.

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Erzurumspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda elde ettiği başarının coşku ve sevinç ötesinde önemli bir mesaj verdiği, bu mesajın ortak akıl, iş disiplini, azim ve Erzurumspor odağında dadaşların birlik ve beraberlik ruhu olduğunu kaydetti.

AYDEMİR ERZURUMSPOR COŞKUSUNU PAYLAŞTI

Erzurumspor'un Beşiktaş galibiyeti sonrasında değerlendirmede bulunan Milletvekili Aydemir, 'Beşiktaşı her iki maçta mağlup etmek Erzurumsporumuzun kalitesini ortaya koymuştur. Bu sezon hem lig hem Türkiye Kupasını kazanmak, önümüzdeki sezon ise süper ligde şampiyonluğa yürümek dadaşın şanına, oyuncuların gayret ve kıvamlarına yakışır. Tebrikler. ' dedi.

BAŞKAN EJDER BEKLENTİLERİNİ AKTARDI

Ak Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir Erzurum etabı çalışmaları kapsamında esnaf ve meslek teşekkülleri istişare ziyaretlerine devam etti. Erzurum Kasaplar Odası yöneticileriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir, Tarım ve Orman Bakanlığınca yürütülen tarım ve besicilik politikalarını ele aldı, destekleri değerlendirdi.

"LEZZET ZİNCİRİNİN İLK BASAMAĞI KASABI ATLAYAN HÜSRANA UĞRAR"

Kasaplar Odası Başkanı Kenan Ejder ve yönetim Kurulu üyeleriyle yaptıkları istişare toplantısında meslek mensuplarının içinde bulunduğu sorunları ele aldıklarını değerlendiren Milletvekili Aydemir, 'Marketlerde, manavlarda et satışının kasaplarımızı zora soktuğu kanaatiyle birlikte, "Lezzet zincirinin ilk basamağı kasabı atlayan hüsrana uğrar" tesbitini ortaklaşa yaptık.' açıklamasını yaptı.

SMMMO İSTİŞARESİ

Milletvekili Aydemir ekonomik nabız tutma ve istişare ziyaretleri kapsamında Erzurum SMMMO yönetimiyle buluştu. Başkan Zeki Akal yönetim kurulu üyeleri Mustafa Ertaç, Zinnur Ceylan, Mesrur Köseoğlu, Şimşek Akpınar'la TÜFE'den ihracata, Teşviklerden vergi uygulamalarına kadar tüm ekonomik gidişatın ele alındığı toplantıda tespitler paylaşıldı.

Milletvekili Aydemir, 'Mensubu olmaktan onur duyduğum Erzurum SMMMO'yu ziyaret edip Başkan ve yöneticilerimizle istişarelerde bulunduk. İktisadi zemini tanzimde fedakarca görev yapan Mali Müşavirlerimiz ekonomik kalkınmanın da öncüleridir; ilgilerine teşekkür ediyoruz.' dedi.

RÜSTEMPAŞA'DE TURİZM VE TİCARET GÜNDEMİ

Milletvekili Aydemir günlük çalışma programı çerçevesinde Rüstempaşa çarşısını ziyaret ederek esnafla ekonomik gündem ve ticari günceli değerlendirdi. Aydemir, Erzurum'u tanıtımda önemli rol oynayan çarşı esnafıyla 'Palandöken'e gelenleri şehir merkezine yönlendirme'deki yöntemleri konuştuklarını, esnafın ticaret ve turizm kaydında 2023 beklentilerini aktardıklarını söyledi.

TAZİYE

Ak Parti Milletvekili Aydemir Annelerini Rahmeti Rahman'a uğurlayan 23. Dönem Erzurum Milletvekili Sadettin Aydın ve 26'ıncı dönem Elazığ Milletvekili Ejder Açıkkapı ve ailelerini ziyaret ederek taziyelerini sundu, acılarını paylaşarak, rahmet niyazında bulundu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milletvekili AK Parti Politika Haberler

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Ağırlaştırılmış müebbetle yargılanacağını öğrenince cezaevinde intihar etti

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Bahçeli: Ülkü Ocakları ve MHP'ye ithamlar ayağımızın altındadır, zayıf anımızı kollayanlar hüsrana uğrayacak

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Mezuniyet töreninde protesto! Öğrenciler kendilerini tehdit eden müdüre sırtlarını döndü

Bakmadan Geçme

FA Cup Finali hangi kanalda? FA Cup Manchester City - Manchester United maçı nereden izlenir? Bridgerton 3. sezon 2. kısım ne zaman? Bridgerton 3. sezon 2. kısım hangi tarihte yayınlanacak? Trendyol Express Pazar günü çalışıyor mu? Trendyol Express Pazar günü dağıtım yapıyor mu, açık mı 2024? Pril boykot mu? Pril İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Pril Türk malı mı, sahibi kim? Aras Kargo Cumartesi çalışıyor mu? Aras Kargo Cumartesi günü dağıtım yapıyor mu, kargo kabul ediyor mu 2024? Elazığspor - Orduspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Elazığspor - Orduspor maçı nereden izlenir? Bingo boykot mu? Bingo İsrail malı mı, boykot listesinde var mı? Bingo Türk malı mı, sahibi kim? Osman Beşel olayı ne? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel neden darp edildi? Osman Beşel kimdir? Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel hangi partiden seçildi? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu?
Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

Belediyenin harabe fırınında sağlıksız ekmek üretimi! Kapısına kilit vuruldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title