Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse'den yönetim eleştirisi

Güncelleme:

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, mevcut yönetimin yapması gereken işleri hatırlatarak eleştirilerde bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, bir basın bildirisi yayınlayarak mevcut yönetimin yapması gereken işleri hatırlatarak, "Sorumluluğun Büyükşehir'de olduğunu bilmeyenler, bazen maalesef ilçe belediyeleri suçlayabiliyorlar" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Köse, sosyal medya hesabından bir basın bildirisi yayınladı. Başkan Murat Köse açıklamasına, " Güzelim Ankara pırıltısını kaybetti. Süpürme yok, temizlik yok, yeşil alanlar kuruyor. Bu bakımsızlık, bu ihmal şehri pespaye gösteriyor. Temel Belediyecilik hizmetlerini dahi yapamadılar, Belediyecilikte başarısızlar. Başkentle ilgilenmeyen Büyükşehir yönetimine, Ankaralılar 31 Mart'ta sandıkta cevap verecek" diye başladı.

"Mevcut Ankara Büyükşehir yönetimi yüzde 40'ı geçemeyecek, sandıktan çıkamayacak.

Şehrin her yerinde aynı bakımsızlık hakim. Herkes bu durumdan şikayetçi" diyen Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse, Büyükşehir yönetimini yapması gereken işleri bir kez daha hatırlattı.

Başkan Murat Köse, "Tüm caddelerin, 12 metre ve üzeri sokakların tüm temizlik, bakım, asfalt ve kaldırım sorumluluğunun Büyükşehir'de olduğunu bilmeyenler, bazen maalesef ilçe belediyeleri suçlayabiliyorlar. İlçe Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanları yasalarla ve yönetmeliklerle belirlenmiştir" dedi.

ASKİ'nin kazı yaptığı yerlerin asfaltlaması ile ilgili sorumluluğun da Büyükşehir yönetiminde olduğunu söyleyen Başkan Murat Köse, "ASKİ'nin kazı yaptığı tüm caddelerin ve tüm sokakların yeniden asfaltlanmasının sorumluluğu, ASKİ'nin ve Ankara Büyükşehir Belediyesi'nindir, İlçe Belediyelerinin hiçbir sorumluluğu yoktur. Ankara'nın her yeri ASKİ'nin kazı yaptığı ve çakıl taşı döküp gittiği çukurlarla dolu. Bu çukurlar hem estetik açıdan kötü görünüyor hem de trafik açısından da tehlike oluşturuyor. Bu konuyu en iyi, ASKİ'nin kazı yaptığı yerlere asfalt attıramayan Mahalle Muhtarları bilir!" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Köse "İnşaallah, 3 ay sonra Ankaralı hemşerilerimizin teveccühü ile Ankara Büyükşehir'i aldığımızda, İlçe ve Büyükşehir ayrımı da olmayacak, büyük bir koordinasyonla 25 İlçemizde Başkentimizi güzelleştireceğiz. Üçlü olsun, güçlü olsun. Hizmet ve eser belediyeciliği başladığında tek bir yerde bile böyle bir ilgisizlik olmayacak inşaallah. Başkentimiz, Güzelim Ankara'mız pırıl pırıl olacak. Ankara'nın yıldızı yeniden parlayacak" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ankara Büyükşehir Belediyesi Murat Köse Ankara Yerel yönetim Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hava yağmurlu mu? 2-5 Mayıs hava yağmurlu mu? Bu hafta yağmur yağacak mı? FED FAİZ KARARI 2024 | Mayıs FED faiz kararı ne zaman açıklanacak? FED faiz kararı ne oldu? 2 Mayıs hangi burç? 2 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 2 Mayıs tarihi hangi burç olur? BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title