Haberler

Akşener, Mansur Yavaş'ı mı hedef aldı? Kürsüde okuduğu şiir salonu ayağa kaldırdı

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında Nihat Atsız'ın bir şiirini okuyarak tüm dikkatleri üzerine çekti. "Kopunca bir büyük savaş, er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş, erlere meydan görünür" dizelerini üstüne basa basa okuyan Akşener'in "Korkak yavaş" ifadesini kullanmasıyla salonda alkış tufanı koptu. Akşener'in kürsüde okuduğu şiirle ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldığı iddia edildi.

2024 Mart ayında yapılacak yerel seçimleri öncesi CHP'nin ittifak teklifine olumsuz yanıt veren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında okuduğu şiirle dikkatleri üzerine çekti. Nihal Atsız'ın "Kopunca bir büyük savaş, er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş, erlere meydan görünür" dizelerini okuyan Akşener'in "Korkak yavaş" ifadesini üstüne basa basa okuması salonda alkış tufanı koparttı. Akşener'in bu şiirle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldığı iddiası sosyal medyada gündem oldu.

AKŞENER İTTİFAK KARARIYLA İLGİLİ İLK KEZ KONUŞTU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. CHP'nin yerel seçimde ittifak teklifine olumsuz yanıt verilmesinin ardından konuya ilişkin Akşener "Bir taraf başka türlü hakaret ediyor, öbür taraf başka türlü hakaret ediyor. Ortak noktaları, bizim hür ve müstakil olarak seçime girmemizi engellemek" dedi.

"MANDA VE HİMAYE TUZAĞINA GEÇİT VERMEYECEĞİZ"

Akşener, "Adına ittifak dedikleri manda ve himaye tuzağına geçit vermeyeceğiz. Türk milletine ölümü gösterip, sıtmaya razı eden bu maskeli baloya boyun eğmeyeceğiz." diye konuştu.

Akşener, Mansur Yavaş'ı mı hedef aldı? Kürsüde okuduğu şiir salonu ayağa kaldırdı

KÜRSÜDE OKUDUĞU ŞİİR DİKKAT ÇEKTİ

Kürsüde Nihal Atsız'dan bir şiir de okuyan Akşener, "Kopunca bir büyük savaş, er tez gider, korkak yavaş. Yüreksize akçayla aş. Erlere meydan görünür" dizelerini üstüne basa basa tekrarlarken sarf ettiği "Korkak yavaş" ifadeleri salonda büyük bir alkış tufanının kopmasına neden oldu.

MANSUR YAVAŞ'A GÖNDERMEDE BULUNDU İDDİASI

Akşener'in bu sözlerle Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a göndermede bulunduğu iddiası ise sosyal medyada kısa sürede gündem oldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Meral Akşener Mansur Yavaş İYİ Parti Savaş Er 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Malatyalı:

Bundan bir cacık çıkmaz arkadaşlar. Dar düşünceler bu ülkeye zarar verir. Herkesi kucaklayamazsan ju iş olmaz

22
9
yanıtYanıtla
AHMET GİRGİN:

Tarih yazan değil , tarih olacaksınız bu gidişle. Hatta tarih sizi nasıl hatırlar bilemem.Altın tepsiyi geri çevirdiniz.

9
11
yanıtYanıtla
bekir yapici:

malesef kime umut baglasak aslinda birbirlerinden farkli olmadiklarini her seferinde gözümüze sokuyorlar ideolojileri savunduklari degerler millet vatan hep masal hikaye firildak yanar döner nankörler toplulugundan ülkeye ve halkina bir fayda beklemek adeta ölüden is beklemekle es degerde ama suc onlarda degil uyanmamakta israr eden kandirilma ve aldatilmaktan taviz vermeyen bizlerde.

12
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

koyunun olmadığı yerde keçiye abdurahman çelebi derler işte bizim muhalefetin hikayesi bu

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title