Haberler

Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği'nin açılışı yapıldı

Güncelleme:

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği'nin (ATMD) açılışı yapıldı.

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği'nin (ATMD) açılışı yapıldı.

Geçtiğimiz günlerde kuruluşu tamamlanarak faaliyetlerine başlayan Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği'nin (ATMD) açılışı, Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, MHP MYK Üyesi Eyüp Gönültaş, Deva Partisi Kurucular Kurulu Üyesi, GMYK Üyesi ve Bölge Koordinatörü Prof. Dr. İbrahim Gezer, AK Parti Akçadağ İlçe Başkanı Nuri Karadaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ali Aslan, MHP Akçadağ İlçe Başkanı Kenan Güde, BBP İlçe Başkanı Arif Koyun, Akçadağ Muhtarlar Dernek Başkanı Aydın Coşkun, Akçadağ Birlik Koop Başkanı Hamit Cengiz, Akçadağ ESKKK Başkanı Battal Yardımcı, AK Parti Yeşilyurt İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Arif Tutal, AK Parti İl Disiplin Kurulu Üyesi Süleyman Durmaz, Gazeteciler Ali Aladağ ve İbrahim Göçmen ile Merkez Mahalle Muhtarların katılımlarıyla gerçekleştirildi. Akçadağ ilçe merkezinde gerçekleştiren açılışta konuşan Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği (ATMD) Başkanı Abdullah Akgün, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Akçadağ'a katkı sunacak her türlü çalışmaya katkı vereceklerini söyleyerek programda kısa bir konuşma yapan Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan ise Akçadağ Toplumsal Mutabakat Derneği (ATMD) Başkanı Abdullah Akgün ile yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Dernek kurucular kurulu ile yönetim kurulu üyeleri ise şu isimlerden oluştu, Hüseyin Zeki, Hasan Yılmaz, Ali Arıca, Mustafa Yuka, Erdal Günay, Mehmet Aslan, Yusuf Ziya Şahin, Ali İmer, Erdal Fırat. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Kazgan Hisarcık Malatya Akçadağ Haberler

Bakmadan Geçme

24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan! Resmi Gazete bugün (24 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 24 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 24 Nisan dün gece deprem mi oldu? ZTK Ankaragücü- Beşiktaş maçı kaç kaç bitti? Maçı kim kazandı? Rövanş maçı ne zaman oynanacak? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? Açıklama yaptılar mı? Kameralara yakalanan çiftten açıklama geldi mi? DEM Parti kapatılacak mı? Bakan Tunç konu ile ilgili ne söyledi? İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri kim oldu? Fikri Doğan kimdir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title