Haberler

Ak Partili Sert: "Türkiye'nin Güçlenmesine Engel Olmak İçin PKK'yı, Dhkp-C'yi, Deaş'ı Çıkartıyorlar"

AK Parti Milletvekili ve 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Sert, AK Parti iktidarı ile güçlenen Türkiye’ye yönelik projelere dikkat çekerek, “Etrafındaki coğrafyayı toparlayıp da kalkındıracak olan bir Türkiye istenmediği için bugün üst üste bize darbe yapılıyor” dedi.

AK Parti Milletvekili ve 1. Bölge milletvekili adayı Hasan Sert, AK Parti iktidarı ile güçlenen Türkiye'ye yönelik projelere dikkat çekerek, "Etrafındaki coğrafyayı toparlayıp da kalkındıracak olan bir Türkiye istenmediği için bugün üst üste bize darbe yapılıyor" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hasan Sert, Şile'de minibüsçülerle buluştu. Şile Belediye Başkanı Can Tabakoğlu ile birlikte minibüsçülerin sorunlarını dinleyen Sert, Üniversiteden mezun olduğu 1981 yılında Türkiye'nin ihracatının 2 buçuk milyar dolar olduğunu hatırlatarak, "2015 yılında geldiğimiz noktada dünyanın en büyük 16 ekonomisinden bir tanesi, ayrıca dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmak için aday, halkına da buna inandırmış bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti. Bugün geldiğimiz noktada 157 milyar dolar ihracat var, 157 milyar dolarlık ihracatın yüzde 90'ı sanayi ürünü. Artık nohut, fasulye, bulgur, mercimek satmıyoruz biz. Biz sanayi ürünü satıyoruz, makine satıyoruz, kimyasal ürün satıyoruz, kaliteli ürün satıyoruz, akıl dolu ürünler satıyoruz. Bununda yüzde 50'sini Avrupa Birliği ülkeleri dediğimiz, ileri teknoloji seviyesinde olan ülkelere satıyoruz" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin AK Parti iktidarları döneminde başta ekonomi olmak üzere birçok alanda güçlendiğini vurgulayan Sert, "Türkiye'nin güçlenmesine engel olunacak proje üzerine projeler yapılıyor. Bunu kim yapıyor, dış güçler. Dolayısı ile Türkiye'ye baskı yapıyorlar, her türlü oyunu çıkartıyorlar. PKK'yı çıkartıyorlar, DHKP-C'yi çıkartıyorlar, DAEŞ'i çıkartıyorlar. Yani Türkiye'de şu bulunduğumuz coğrafyada böyle kalkınmış bir Türkiye istememek için hep proje üstüne proje çıkartıyorlar, bugün de bu DAEŞ ve PKK projesini çıkarttıkları gibi. Onun için değerli kardeşlerim etrafımızdaki coğrafyayı toparlayıp kalkındıracak olan bir Türkiye istenmediği için bugün üst üste bize darbe yapılıyor" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hasan Sert Ak Parti İstanbul Şile Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title