Haberler

Ak Partili İsmet Uçma: "Ak Parti Ezici Bir Çoğunlukla İktidar Olacak"

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1’inci Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, milletin AK Parti’ye, AK Parti’nin de millete güvendiğini belirterek, “Gerçekten 7 Haziran’da AK Parti’ye oy vermemiş tüm yurttaşlar 1 Kasım’ı iple çekiyorlar.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, milletin AK Parti'ye, AK Parti'nin de millete güvendiğini belirterek, "Gerçekten 7 Haziran'da AK Parti'ye oy vermemiş tüm yurttaşlar 1 Kasım'ı iple çekiyorlar. İnşallah AK Parti ezici bir çoğunlukla iktidarı tek başına elde etmiş olacak" dedi.

AK Parti Milletvekili ve İstanbul 1'inci Bölge Milletvekili Adayı İsmet Uçma, seçim çalışmalarını sürdürdüğü Kartal'da, Ordu Arıca Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin açılışına katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Uçma, AK Parti'nin 1 Kasım'da tek başına iktidar olacağına inandığını ve dünya dengelerinin değişeceğini söyledi.

"MİLLETİMİZ BİZE, BİZ MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ"

AK Parti'nin seçim çalışmalarının yoğun bir şekilde sürdüğünü ifade eden Uçma, "Gerçekten büyük bir performansla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Milletin teveccühünü gördükçe, çalışmalarımızı bir tık daha hızlandırıyoruz. Saha oldukça güzel. Gerçekten 7 Haziran'da AK Parti'ye oy vermemiş tüm yurttaşlar 1 Kasım'ı iple çekiyorlar. İnşallah AK Parti ezici bir çoğunlukla iktidarı tek başına elde etmiş olacak. An itibariyle de zaten, dünyanın bütün dengeleri değişmiş olacak. Milletimizden büyük bir sevgi görüyoruz. Büyük bir alaka görüyoruz. Milletimiz bize, biz milletimize güveniyoruz" şeklinde konuştu.

1 Kasım'ın ülkede bayram gibi kutlanacağını kaydeden Uçma, "1 Kasım'da tek başına iktidarı elde etmek için, arılar gibi çalışıyoruz. Ben 1 Kasım'ın yeniden milletimizin bayramı olacağına inanıyorum. 1 Kasım'ın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah dünyada Türkiye üzerinde kötü niyetli oyunları olan insanların 1 Kasım'da bitmiş olacağını ve dünya dengelerinin değişeceğini düşünüyorum" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Uçma Ak Parti İstanbul Kartal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title