Haberler

AK Parti MKYK Üyesi Külünk Bahçesaray'da

Güncelleme:

AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı'nın organizasyonuyla AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk ilçe halkıyla buluştu.

Ak Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı'nın organizasyonuyla AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk ilçe halkıyla buluştu.

Başkan Cumali Sabırlı'nın daveti üzerine Bahçesaray'a gelen Metin Külünk, ilk olarak Bahçesaray Kız Yatılı Bölge Okulunun konferans salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. Türkiye'de yaşanan güncel konulara değinen Metin Külünk, daha sonra 18 Temmuz 1993 gecesi PKK'lı teröristlerce şehit edilen 11 aileden 14'ü çocuk 24 kişinin defnedildiği Sündüz Şehitliğini ziyaret ederek dua etti. Üniversite sınavına hazırlanan öğrencilerle de bir araya gelerek kaynak kitap ve tablet desteğinde bulunan Külünk, esnaf ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.

Açıklamalarda bulunan AK Parti Bahçesaray İlçe Başkanı Cumali Sabırlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşı Metin Külünk'ü ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Dava adamı Metin Külünk ağabeyimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duyduk. Cumhurbaşkanımız ile birlikte yola çıkan ve bugüne kadar ülkemizin geleceği için değişik makamlarda görev alan Metin Külünk büyüğümüzün yol göstericiliğinde durmadan çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Türkiye üzerinde oynanan oyunlara değinen ve yoğun ilgi gören AK Parti MKYK Üyemiz Metin Külünk'e bizi kırmayarak geldiği için teşekkür ederiz" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Metin Külünk Bahçesaray AK Parti Politika Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

title