Haberler

AK Parti Milletvekili Adayı Satır: "Demokratikleşme İçin, İstikrarın Yeniden Gelmesi Lazım"

Pendik’te engelli çocukları olan Uçar ailesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Mihrimah Belma Satır, “Demokratikleşme çalışmalarının devam etmesi için, istikrarın yeniden gelmesi lazım” dedi.

Pendik'te engelli çocukları olan Uçar ailesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili adayı Mihrimah Belma Satır, "Demokratikleşme çalışmalarının devam etmesi için, istikrarın yeniden gelmesi lazım" dedi.

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Mihrimah Belma Satır, seçim çalışmalarını Pendik'te sürdürdü. Safiye Uçar'ın engelli olan Sultan ve Birsen isimli çocuklarını ziyaret eden Milletvekili adayı Satır, çocukların durumları ile ilgili bilgi aldı.

Ailenin sorunlarını dinleyen ve ihtiyaçlarının giderilmesi için harekete geçeceklerini ifade eden Satır, "Bu hanede akraba evliliğinden kaynaklı engelli çocuklarımız var. Yaşları küçük tedaviye başlamışlar. Fakat yaşlarının küçük olması dolayısı ile tedavilerinde bazı tıkanıklıklar olmuş, onları gidermeye çalışıyoruz. Hem belediyeden, hem Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'nden takibini yapacağız. Sağlık konusundaki yardımlarımız; gerek engelli, gerekse normal sağlık hizmetleri, halkımızın çok bilinçlendiği bir konu. Birçok aile bu konudaki desteklerden faydalanmışlar. Biz de elimizden gelen katkıyı devam ettirerek, sürdüreceğiz" dedi.

Seçim sürecini de değerlendiren Satır, " Türkiye'nin genç ve dinamik bir nüfusu var. Gelişen büyük bir ekonomisi var. Dünyanın 17. büyük ekonomisiyiz ve girişimci bir toplumuz. Türkiye'nin ihtiyacı olan tek şey, istikrarlı yönetim. 7 Haziran seçimlerinde bir yol kazası olduğunu düşünüyorum. Alanda gördüğümüz tespitler, vatandaşın bize söylediklerinden anladığımız; bu yol kazasını onlar da tespit etmişler. Dolayısı ile istikrarın devam etmesi, kalkınmanın ve Türkiye'nin her bölgesinde, Doğu, Güneydoğu, Batı, her yerindeki demokratikleşme çalışmalarının devam etmesi için, istikrarın yeniden gelmesi lazım. Türkiye'de tek başına iktidara yakın yegane parti, Adalet ve Kalkınma Partisi'dir. Yüzde 41 oy aldık geçen seçimde. İnşallah bu seçimde bu çok daha yüksek oy oranı ile tek başına iktidarımızı devam ettireceğiz" şeklinde konuştu.

Engelli çocukları ziyaret ettikten sonra Uçar ailesinin evinden ayrılan Milletvekili adayı Satır, daha sonra seçim çalışmalarını esnaf ziyareti ile sürdürdü. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mihrimah Belma Satır Ak Parti Türkiye Pendik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı? X CEO'su Linda Yaccarino kimdir? İşte Yaccarino'nun kariyeri Taksim 1 Mayıs'ta neden yasak? 1 Mayıs'ta Taksim'de kutlamak yapmak niye yasak, Taksim 1 Mayıs'ta neden kapalı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title