Haberler

AK Parti'li Hamza Dağ, "AK İcraat İzmir" sergisini açtı

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanlığınca açılan "AK İcraat İzmir" sergisinin açılışına katıldı.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, AK Parti İzmir İl Başkanlığınca açılan "AK İcraat İzmir" sergisinin açılışına katıldı.

Dağ, partisinin İzmir İl Başkanlığındaki serginin açılışında yaptığı konuşmada, iktidar olarak hizmet etmenin birinci görevleri olduğunu, bu doğrultuda çalıştıklarını söyledi.

Her zaman yeni vizyonlar ortaya koyduklarını kaydeden Dağ, "Bu dönem İzmir Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinin hükümetten ne talebi olmuşsa makul çerçevede ne varsa hepsi yerine getirilmiştir." diye konuştu.

Dağ, iktidarları döneminde İzmir'e yapılan yatırımlardan bahsederek, "20 sene süre zarfında İzmir'e toplam 112 milyar 65 milyonluk kamu yatırımı, devlet yatırımı gerçekleştirdik." dedi.

Türkiye'nin her yerinde AK Parti'nin ve Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasının bulunduğunu belirten Dağ, şöyle devam etti:

"Türkiye'de biz bunu yaparken dün İstanbul'da CHP Genel Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı bir mazot töreni yaptılar. Mazot verememe töreni yaptılar. Yani bir iş yapalım derken, sadece organizasyonu bile beceremeyen, rezil olan, millete bu konuda gerçekten söyleyecek sözlerini bırakın, icraat konusunda bile rezil olan bir siyasi parti, bir genel başkan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı var. Aradaki fark bu." diye konuştu.

Dağ, 2023 seçiminde en yüksek oy oranıyla Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden cumhurbaşkanı seçileceğine inandığını dile getirerek, "Son dönemde yapılan anketlerde açık farkla birinci. 'Farkla' demiyorum bakın, 'açık farkla' yine yeniden birinci parti olacağız Allah'ın izniyle." ifadelerini kullandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de İzmir'de engellemelere rağmen birçok projeyi tamamladıklarını söyleyerek, "İnşallah 2023'te de İzmir'de birinci olacağız. Cumhur İttifakı birinci olacak. 2024'te de İzmir Büyükşehir'i ve birçok ilçeyi kazanacağız. Durmak yok, yola devam." değerlendirmesinde bulundu.

Daha sonra açılışı yapılan sergiye AK Parti İzmir milletvekilleri Yaşar Kırkpınar ile Necip Nasır da katıldı.

Özgür Özel'in açıklamaları

Hamza Dağ, sergiyi gezdiği sırada gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in dün yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Dağ, "Herhalde İzmir'deki CHP siyasi aktörleri yeterli gelemiyorlar. Önümüzdeki dönemde İzmir'e ithal Manisa'dan, Malatya'dan siyasi aktörlerin gelmesi planlanıyor. Yani o açıdan burada bu İzmir'in bugüne kadar siyaset yapan CHP'lilere bir haksızlık gibi bir durum var." ifadelerini kullandı.

Bunun kendilerini "çok ilgilendirmediğini" kaydeden Dağ, şöyle devam etti:

"Ben e-ticaretle ilgili geçen hafta Mecliste bir açıklama yaptım ve o açıklamada sorduğum sorular çok net. Yani burada biz bu kanunu getirirken tekelleşmenin önüne geçmek için bir kanun teklifi sunduk. Hem komisyonda hem genel kurulda. Cumhuriyet Halk Partisi milletvekilleri bizim yapmış olduğumuz bu düzenlemenin çok yerinde olduğunu, evet tekelleşmeyi engellediğini, milli olduğunu, bu ülkenin vatan evlatları tarafından yapıldığını, tebrik ettiklerini, takdir ettiklerini ifade ettiler. Engin Altay'ın konuşmaları var, açık. Kanunun tamamındaki kanaatleri o."

Kendisinin sosyal medya hesabından da bu konuda net şekilde açıklama yaptığını hatırlatan Dağ, sözlerini şöyle tamamladı:

"Lafı başka yere çevirip de buradaki suçlulukla, panikle yapmış oldukları açıklamaları başka yere yönlendirmesinler. Onlar yerli, milli vatan evlatlarının 'helal olsun onlara' diye övdükleri kanunu Anayasa Mahkemesine bugün götürmek zorunda bırakılmasındaki lobi çalışmaları ne, onu açıklasınlar. Diğerleri lafügüzaf. Diğerleri boş laf. Diğerleri bir şeyleri bulandırıp başka şeyler yapmak. Ben yeni değilim siyasette. İzmir de beni iyi bilir. Neyle uğraştığımı, ne için çalıştığımı, kim için çalıştığımı iyi bilir. Onlar boş laflar. Buradaki suçlulukla beraber 'aman şuraya bir şey atabilirsek bundan kurtarabilir miyiz' diye yaptıkları bir iş. Bu e-ticaretle ilgili o sorularımı tekrar ediyorum, onları bir cevaplasınlar. Bıraksınlar başka yerlere işleri söylemeyi. Artı, tekraren burada söylüyorum. Burada bir tekelleşme söz konusu olur ve bundan da milletimiz 1 yıl sonra, 2 yıl sonra mağdur olursa bunun müsebbibi Cumhuriyet

Halk Partisidir. Bunu da tarihe not düşüyorum."

Açılışı yapılan sergide, AK Parti hükümetlerinin bugüne kadar İzmir'de yaptığı yatırımlara ilişkin bilgilerin bulunduğu posterler yer aldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Hamza Dağ AK Parti İzmir Haberler

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Milletvekili, çiftçinin tarlasını ayağında galoşla inceledi

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Son anketten çarpıcı sonuçlar çıktı! Bugün seçim olsa AK Parti ikinci oluyor

Bakmadan Geçme

15 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Kurban Bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? #128046 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bugün hangi maçlar var? #9917 Bugün maç var mı? 15 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Survivor'da haftanın 2. Eleme adayı kim oldu? Survivor'da dün ne oldu? #128250 Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 15 Mayıs dün gece deprem mi oldu? 2024 Köprü ve otoyol ücretlerine zam geldi mi? 15 Temmuz, FSM, Osmangazi ve Çanakkale Köprüsü ne kadar, kaç TL oldu? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 15 Mayıs! AZ ÖNCE İZMİR'DE DEPREM Mİ OLDU? Son dakika İzmir deprem verileri! İzmir'de ne kadar, kaç büyüklüğünde deprem oldu? Güneş'te patlama! Güneş'te patlama olursa ne olur? Güneş patlaması insanları etkiler mi? HPV aşısı ücretsiz mi? İBB ücretsiz HPV aşı başvurusu nereden, nasıl yapılır? HPV aşısı ücretsiz olacak! HPV aşısı nedir? HPV aşı başvurusu nereden yapılır? BAŞVURU EKRANI! GELİNİM MUTFAKTA 15 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 15 Mayıs Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? 15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

13 ilde nefes kesen operasyon! 3 ayrı organize suç örgütü çökertildi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title