Haberler

AK Parti'li Göçer, Memleketinde Seçim Startını Verdi

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer, doğduğu yer olan Turhal ilçesinde seçim çalışmalarının startını verdi.

AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer, doğduğu yer olan Turhal ilçesinde seçim çalışmalarının startını verdi.

AK Parti Turhal İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen programa AK Parti Tokat Milletvekili Adayı Prof. Dr. Celil Göçer'in yanı sıra, AK Parti Turhal İlçe Başkanı Abdullah Ay, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ile partililer katıldı. Doğduğu topraklarda bu gururu yaşamaktan mutlu olduğunu ifade eden Göçer, "Doğduğum, ilk nefesi aldığım bu topraklarda bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bizler hizmet için buradayız. AK Parti kadroları her alanda yaptıkları başarılı çalışmalarla kendilerini göstermişlerdir. Tokat'tan gösterilen diğer 4 aday arkadaşlarımızda birbirinden değerli insanlardır. Bizler üzerimize düşen bütün görevleri yerine getireceğiz. Genel seçimlerde 5'te 5 yaparak yeni Türkiye'nin Başbakanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na Tokat'tan büyük bir hediye takdim edeceğiz" dedi.

Daha sonra esnaf ziyaretlerinde bulunan AK Parti'li Göçer, bugüne kadar esnaf ve sanatkarlara yapılan reformların ve yardımların devam edebilmesi için 7 Haziran seçimlerinin önemli olduğunu vurguladı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Celil Göçer Ak Parti Turhal Tokat Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

HADİ GEÇMİŞ OLSUN:

kaç kere geldiniz turhala hatırlıyomusunuz?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title