Haberler

AK Parti'den vatandaşlara çağrı: Cumhurbaşkanımızın çarşamba günü yapacağı açıklama, tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacak

Güncelleme:

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir çağrıda bulunarak vatandaşlara seslendi. Çelik, "Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dün bir video paylaşarak "Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz. Yarın bu yarayı sonsuza kadar kapatacak adımı atıyoruz. Kanun teklifimizi TBMM'ye sunacağız." ifadelerini kullanmasının ardından dikkat çeken bir açıklama daha geldi.

"TARİHİ MÜCADELENİN YENİ AŞAMASI OLACAK"

Ak Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak vatandaşlara çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın grup toplantısını işaret eden Çelik, şunları söyledi:

"Hak ve özgürlükler mücadelesinin öncü siyasi hareketi biziz. Mücadele ettik, bedel ödedik, geri adım atmadık. Çarşamba günü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımızın yapacağı grup konuşması bu tarihi mücadelenin yeni bir aşaması olacaktır. Çarşamba günü herkesi ekran başına bekliyoruz. Cumhurbaşkanımızın açıklamaları, hak ve özgürlükler mücadelemizin tarihine atılmış çok güçlü bir imza olacaktır."

AK Parti'den vatandaşlara çağrı: Çarşamba günü herkes ekran başına, Cumhurbaşkanımızın açıklamaları tarihi mücadelenin yeni bi aşaması olacak

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Ömer Çelik AK Parti Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (18)

Samet Can:

Yastik altindaki dolarlarimi satalim yine ama kalmadiki

153
36
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

özgürlüklerin ve halkın adamı yanındayız reis

64
121
yanıtYanıtla
ERKAN :

özgürlük mü güldürme adamı çıkta sokağa bi eleştir bakalım başına ne geliyor.

yanıt70
yanıt19
VATANDAŞ:

Çokomelli Ümit iş başında , Ne dicem trollükte iyi maaş var mı ;)

yanıt60
yanıt10
ERKAN :

Bu gece yarısından itibaren motorine 1,10 TL, benzine 62 kuruş zam bekleniyor ZAM KONUSUNDA ÖZGÜR

yanıt25
yanıt10
Osman Tokgonul:

Ümit, reklamın iyisi kötüsü olmaz deyip milletin sinir uçlarıyla oynuyorsun . Başarıyorsun da , fakat hadi trol olmadığını var sayalım tuttuğun tarafın zararına iş yaptığının farkında mısın ? Çünkü yaptığın yorumlar çocuksu .

yanıt14
yanıt4
Oguz Oztekin:

Demekki AKP cik CHP yi takip ediyor.

114
65
yanıtYanıtla
polat tatar:

Yine kimlerle "mücadele" edecekmişiz?. Bu sefer dünya dışı varlıklar vs. olsun da farklı bir söylem duyalım.

97
34
yanıtYanıtla
Sedat Karataş:

Polat kardeş senin gözde ve akılda problem var sanırım kimlerle mücadele ettiğimizi göreyorsan yazık sana

yanıt0
yanıt0
seyfullah aydın:

ben türkiye cumhuriyetinin selameti vatanın bölünmez bütünlüğü için her yurttaşın kendi dünya görüşüne göre kimsenin karışmayacağı düşüncelerini hakaret olmamak içinde şartıyla serbestçe açıklayabileceği bir şekilde yaşayacağı 2023 ü bekliyorum

106
10
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title