Haberler

AK Parti'den "Türkiye Sandığına Sahip Çıkıyor" Toplantısı

Güncelleme:

Çorum'un Osmancık ilçesi'nde "Türkiye Sandığına Sahip Çıkıyor" AK Parti teşkilatları tarafından yapılan toplantıya Milletvekili Dr. Bağcı'da katıldı.

Çorum’un Osmancık ilçesi’nde "Türkiye Sandığına Sahip Çıkıyor" Başlıklı çalışma kapsamında AK Parti teşkilatları tarafından hafta sonu yapılan toplantıya Milletvekili Dr. Bağcı’da katıldı.

Türkiye’nin tüm il ve ilçelerinde AK Parti tarafından yapılan toplantılar gibi Çorum’un Osmancık ilçesi’n de de AK Parti Osmancık ilçe başkanlığınca organize edilen istişare toplantısın da, Milletvekili Cahit Bağcı'nın da oy kullandığı Şenyurt Mahallesindeki 10 sandık ile ilgili sandık yönetim kurulu ve müşahitlerle Osmancık İBD Park Dinlenme Tesisleri Toplantı salonunda bir toplantı yapıldı.

Toplantıya Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, il bşk ytd Adnan Tığlı, Osmancık ilçe başkanı Av.Oğuzhan Kaya,Belediye Başkanı Bamza Karataş,ilçe yönetimi,il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı.

Toplantı öncesi bir konuşma yapan ilçe başkanı Oğuzhan Kaya "Bu seçim halkın seçeceği ilk cumhurbaşkanı olacak. Osmancık olarak başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan adayımızı ilk turda seçtirmek için büyük bir azim ve kararlılıkla çalışacağız. Gönlümüz liderimiz ve genel başkanımızın aday olmasıdır.

AK Parti ye karşı birleşenlere karşı Osmancık’tan adayımıza güçlü bir destek vermek zorundayız. Sandık çalışması ile hem üye sayımızı artıracak hemde her sandıkda oy kullananlara yönetim aracılığı ile ulaşarak adayımıza destek istemekdir" dedi.

Belediye Başkanı Hamza Karataş ise "Cumhurbaşkanlığı seçimi Türkiye’yi daha iyi bir geleceğe taşımak adına önemlidir. Tarihi bir seçimdir.Türkiyenin reformlarını yatırımlarını atılımını devam ettirmesi için istikrarını koruması gerek. İstikrar huzur demek kalkınma demek" dedi ve daha sonra planlanan çalışmalar hakkında bilgi vererek "içmesuyu barajı,kanalizasyon arıtma bu yıl ihale edilecek.asfaltı bu yıl tamamlayacağız. Sel ve baskınlara karşı dsi,karayolları ile ortak projemiz devam ediyor" şeklinde konuştu.

12 YILDIR AKPARTİ KARŞITI HER TÜRLÜ İTTİFAKA KARŞI ŞERBETLİYİZ

Daha sonra katılımcılara bir Konuşma yapan Dr. Bağcı özetle şunları söyledi "12 eylül referandumunu hafife alıp HAYIR kampanyası yapanlar hep şunu söylemişlerdi. "Darbecileri yargılayamazsınız. Anayasa mahkemesine bireysel başvuru bir aldatmacadır."Bugün gelinen noktada "şartların olgunlaşmasını bekledik" diye sokakların kan gölü olmasına seyirci kalanlar,sağ sol uğruna 5000 den fazla gencin ölümüne göz yumanlara,tek bir kurşun atmadan darbe yapım,dayatmacı bir anayasa ile bu ülkede 30yıl sürecek bir askeri vesayet yapısı kuranlar, yargı karşısında hesap vermiş ve demoçkrasiye,milletin iraderisine darbe vuranlar,yargılanmış ve hesap vermiş ve müebbet hapse mahkum edilmişlerdir.cezaları onanırsa rütbeleride sökülecek ve bundan sonra darbe teşebbüslerine giden yol kapatılmış olacakdır.Diyen Bağcı sözlerine şöyle devam etti.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemine de değinen Bağcı "halkımız ilk defa reisini seçecek.bu seçimlerde bunu önemini anlatacağız.dayatılmış, tehdit edilmiş bir meclis değil halk iradesi bizzat kendisi sandıkta ortaya koyacak.Halk tepkisini dolaylı olarak değil doğrudan yansıtacak.Bu açıdan seçimle gelmiş bir cumhurbaşkanı daha farklı bir irade ve yönetim tarzı ortaya koyacağını belirtti.

Muhalefet adaylarını kendi tabanlarına dahi kabul ettiremiyor

Bağcı devamla" bugün yaptığımız sandık çalışması ile " seçmenleri tek tek tarayarak hem akpartiye üyelik hemde adayımıza destek çalışması yapacağız.bu yolla ulaşamadığımız seçmen kalmayacak.biz osmancık’ta yüksek olan çıtamızı daha yükseğe taşıyacağız. AK Parti 'ye karşı ittifak peşinde olanlar, ideolojileri ,ilkelerini ve politikalarını bir kenara bırakıp bir aday ürettiler ama adaylarını kendi tabanlarında dahi kabül ettiremiyorlar.Biz 12 yıldır hertürlü iftifaka kirli oyun senaryo ve algı yönetimine karşı şerbetliyiz.367,27 nisan,kapatma davası,gezi ve 17aralık gibi halksıx devrim arayışları,vesayet çalabarını bu millet destekleri ile boşa çıkardı.Temeli olmayanın çatısını yel alır. Ak Parti inanıyorum ki Avrupa’nın kalbinde,güç merkezlerinde de miting yapan, Köln’de Viyana’da lyon’da gurbetcilerin hasretle özlemle bağrına bastığı bir dünya liderini Çankaya’ya taşıyacağını ifade eden Dr. Bağcı “ancak bu süreçde ne tür oyun ve provakosyon peşinde olduklarının sinyallerini verdiler.O bayrağı indirilmesinin talimatını veren de,İndiren de, indirilmesine göz yuman da belli, bir oyunun figüranı ve taşeronudurlar.Hesap bu ülkenin kardeşliğinin bozulması,huzursuzluk ve istikrarsızlık üzerinden Ak Parti’yi milletin gözünde yıpratmak ve itibarsızlaştırmaktır ve Ak Parti'nin adayını seçilmesini önlemekdir.Türkiye bu oyuna hiçbir zaman pirim vermediği gibi tekrar vermeyecekdir.her türlü gizli oyua ve senaryoya karşı hazırılıklı olmalıyız.Bu oyunu da allahın izniyle boşa çıkaracağız"Şeklinde konuştu.

Bağcı yatırımlar hakkında da bilgiler verdi

Osmancık yılların ihmali olan dere ıslahı ve taşkın koruma çalışmasını tamamlayacak ve sel baskınlarıdan kurtulacağınına dikkat çeken Bağcı içmesuyu,kanalizasyon arıtma ve içme suyu arıtma yakın takibimizdedir.dedi.

Bağcı, Obruk Dutludere sulama projesinin ilk etabında gelecek yıl arazinin bir kısmına su verileceğini kaydetti. Ödenek sorunu çözülebilirse Osmancık-Çorum yolu bölünmüş yol olarak bu yıl ihale edileceğine dikkat çekerek. Adliye,gençlik merkezi ikinci etap ve İHL (24 derslik) bu yıl ihale edileceğini vurguladı. Bağcı Yol boyunda trafik güvenliğini de tehlikeye sokan çevre yolunda çalışma başlatılacaktır." Diyerek sözlerini bitirdi.













Kaynak: Temsilci / Politika

Cahit Bağcı Osmancık Ak Parti Türkiye Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title