Haberler

AK Parti'de tartışma yaratan "ıstakoz" paylaşımı: Herkes kendine gelsin ya da bu partiden defolup gitsin

Güncelleme:

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı, Monako Yat Kulübü'nde yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Bursalı'nın mesajına sert tepki gösteren AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, "Herkes kendine gelsin! Ya da bu partiden defolup gitsin, yeter" ifadelerini kullandı. Öte yandan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de Bursalı için "Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz" dedi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması partiyi karıştırdı.

AK Parti'de tartışma yaratan 'ıstakoz' paylaşımı: Herkes kendine gelsin ya da bu partiden defolup gitsin

AK PARTİLİ BİRİNCİ'DEN SERT TEPKİ

Ak Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci, Bursalı'nın paylaşımına sert tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Birinci, şu paylaşımda bulundu; "Milletimiz geçim sıkıntısındayken, millet çareler ararken, devletimiz dişini tırnağına takmış ekonomiyi düzeltmeye çalışırken, siz gidip Monaco'da ISTAKOZ yiyemezsiniz, hadi yediniz bunu paylaşamazsınız!

"BURASI RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN PARTİSİDİR KARDEŞİM"

O ki paylaştınız, o zaman bu partiden istifa edeceksiniz. Sizin bu tavrınıza, bu ruh halinize hangi parti uygunsa, oraya gideceksiniz! Yer sofralarında kurulmuş, emekle, darbeler, bin bir badireler atlatmış bu partide siz ve sizin gibilere yer yok. Siz burayı babanızın çiftliği zannediyorsunuz, lakin burası halkın bağrından kopmuş, bu milletin öz evladı Recep Tayyip Erdoğan'ın partisidir kardeşim!

"ÖLENE KADAR REİSİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ"

Burada artık bu tavırda olanlara yer yok! Biz, size rağmen, sizin gibileri tek tek ayıklayana kadar, ölene kadar Reisimize sahip çıkacağız.

"UZUN UZUN YAZARDIM AMA..."

Siz, bizim tane tane topladıklarımızı, kamyonu devirerek dökmeye çalışsanız da biz, yılmadan, sizlerden ve sizin gibilerden partimizin izzetini koruyacağız. Uzun uzun yazardım, sabaha kadar yazardım, ama o fotoğraf, inanın bana, bu kadar yazmayı bile hak etmiyor. Aslında tek cümle yeter; "Partimizden defolup gidin kardeşim" konu bu kadar basit."

AK Parti'de tartışma yaratan 'ıstakoz' paylaşımı: Herkes kendine gelsin ya da bu partiden defolup gitsin

HATAY MİLLETVEKİLİ ÖZEL DE SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Öte yandan AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel de Bursalı'nın "ıstakoz" paylaşımına tepki göstererek "Hem halktan sokaktan kopuk hem de yediğini gezdiğini paylaşacak kadar görgüsüz…" dedi.

AK Parti'de tartışma yaratan 'ıstakoz' paylaşımı: Herkes kendine gelsin ya da bu partiden defolup gitsin

Kaynak: Haberler.com / Politika

Mücahit Birinci Şebnem Bursalı AK Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (130)

Mert Kafkas Sahin:

Emekliye ayda on bin verirler, kendileri tabağı 10 bine yemek yerler. Yaparsa ah barti yapar

1206
110
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

nankörlük etme o aldığınız on bin lirayla ne kadar istakoz yersiniz biliyormusunuz onu bile bulamayıp karides yengeç yiyen garibanlar var sabredip şükredin ...ak partiye size on bin lira verdiği için dua edin illa para bunlara yetmiyor diyen oyunu ak partiye verenler bol salçalı makarna yaparak sabah akşam afiyetle yesinler

yanıt530
yanıt144
İlhan Fırat:

Sade vatandaş. Sana şükretmeyi öğretmişler ama kendileri şükretmeyi becerememiş. Ben şükretmiyorum. Allah akıl fikir vermiş. Birileri yatlarda ıstakız yerken ben bir ekmeğin hesabını yapamam kusura bakma.

yanıt280
yanıt76
Ne Demeli:

İlhan Fırat, yorumu tekrar okumanızda fayda var gibi...

yanıt127
yanıt7
Zafer ÖZEVLİ:

gemi su almaya başlamış.

548
63
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Bu da şov yapmış. Sarayda yer sofrasında peynir ekmek yiyorlar sanki.

yanıt372
yanıt40
Şehmus Enes:

Peynir ekmek yemesede fotoğrafını çekip paylaşmıyor gözümüzü sokmuyor en azından

yanıt73
yanıt54
Metehan Eryilmaz:

Şehmus haklısın resim paylaşmıyor manda yoğurduna hurma tarifi veriyorlar

yanıt155
yanıt15
Mert D:

Mücahit bey bakanlığa göz kırpıyor ellamm :))))

501
64
yanıtYanıtla
Ali Teke:

Emekli 10 bine kanaat etsin Siz bir masada o rakamı bahşiş diye bırakın !!!! Yiyin efendiler patlayana kadar nasıl olsa son deminiz artık Bir daha sizi bu millet limana demirletmez

424
41
yanıtYanıtla
Tüm 130 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title