Haberler

AB Bakanı ve Başmüzakereci Konca, Hdp Kocaeli İlçe Teşkilatlarını Ziyaret Etti

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ali Haydar Konca, Kocaeli’ye gelerek partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

AB Bakanı ve Başmüzakereci Ali Haydar Konca, Kocaeli'ye gelerek partisinin ilçe teşkilatlarını ziyaret etti.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ali Haydar Konca, HDP Kocaeli İlçe Teşkilatlarını ziyaret etti. Kocaeli programına HDP Kocaeli İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek başlayan Bakan Konca, daha sonra sırasıyla partisinin Darıca, Çayırova, Gebze, Dilovası, Körfez ve Derince ilçe başkanlıklarını da ziyaret etti. Ziyaretlerinde yaptığı konuşmalarda barış mesajları veren Konca, "Biz bu ülkede kavga istemiyoruz. Biz bu ülkede ölüm istemiyoruz. Biz bu ülkede gözyaşı istemiyoruz. Bu coğrafya, bu topraklar ölüme, kana, gözyaşına doydu. Biz barış istiyoruz. Biz kardeşlik istiyoruz. Biz özgürlük içerisinde, eşit bir şekilde, bir arada yaşamak istiyoruz. Bütün olumsuz koşullara rağmen halklarımızı bir bütün olarak, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle, Müslümanıyla, Hristiyanıyla, Alevisiyle, Sünnisiyle bize destek verdi ve mecliste güçlü bir grup kurabildik. Biz herhangi bir partiyle koalisyon kurmuş değiliz. Biz anayasada yer alan zorunlu sorumluluk sebebiyle hükümette yer almayı kabul etmiş, bu sorumluluğu almış bir partiyiz. Bu süreç ile birlikte Suruç ile başlayan olaylar zinciri çerçevesinde, Türkiye'de karanlık odakların savaş ortamını körüklemeye çalıştığını biz çok iyi biliyoruz. Biz bu süreç içerisinde Varto'da, Lice'de, Yüksekova'da ve dün Cizre'de tezgahlanan olayların esas itibarıyla halkın iradesini yok etmeye, halkı boyun bükmeye zorlama olduğunu biz çok iyi biliyoruz" dedi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ali Haydar Konca Avrupa Birliği Egemen Bağış Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title