Haberler

6'lı Masa'dan kalktığı süreci anlatan Akşener, en büyük kırgınlığını paylaştı: Beni övmeye doyamayanlar, bir gün sonra çirkin sözlerle üzerime yürüdü

Güncelleme:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı canlı yayında 6'lı Masa'dan kalktığı ve geri döndüğü süreçte kendisi hakkında söylenenler hakkında değerlendirmelerde bulundu. Akşener, "Tuhaf bir linç yedim. Bir gün evvel beni övmeye doyamayanlar, ertesi gün insan onuruna aykırı çirkin sözlerle üzerime yürüdü. Ben nasıl olur da göz kırparım? Nasıl olur da para alırım? Bunlar inciticiydi. Valla fırıldaklara kadar gitti iş. Seçim sonuna kadar kırgınlıkları bir buzdolabına kilitledim" dedi.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 6'lı Masa'nın adayını belirleneceği toplantının ardından kameralar karşısına geçerek kendilerine dayatılan Kılıçdaroğlu ismini kabul etmediklerini söylemiş ve Mansur Yavaş ile Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Sonrasında Akşener'in masaya geri dönmesiyle birlikte 6'lı Masa'nın adayı Kılıçdaroğlu olarak açıklanmıştı.

"TUHAF BİR LİNÇ YEDİM"

O günlerde yaşananlara ilişkin katıldığı TV100 canlı yayınında değerlendirmelerde bulunan Meral Akşener, "Tuhaf bir linç yedim. Bir gün evvel beni övmeye doyamayanlar, ertesi gün insan onuruna aykırı çirkin sözlerle üzerime yürüdü." ifadelerini kullandı.

"FIRILDAKLARA KADAR GİTTİ İŞ"

Hakkındaki iddialara sitem eden Akşener, "Ben nasıl olur da göz kırparım? Nasıl olur da para alırım? Benim en ufak bir para zaafım olsa burada oturur muydum? Bunlar inciticiydi. Buradan bizim çıkaracağımız sonuç şudur. Bu kutuplaşmanın, her yere şüphe ekmenin insanları ne hale düşürdüğüne dair bir ders çıkarmamız lazım. Valla fırıldaklara kadar gitti iş. Benim ihtiyacım yok fırıldaklık yapmaya. Bu dürüstlükte pat diye söylerim. O masadan ne aldım? Bana ne verilecek? Yok böyle bir şey. Bu ülkeye biz hakikaten fayda sağlamalıyız."

"SEÇİM SONUNA KADAR KIRGINLIKLARI BUZDOLABINA KİLİTLEDİM"

Akşener, hakkında söylenenler ve iddialarla ilgili "Seçim sonuna kadar kırgınlıkları bir buzdolabına kilitledim" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Meral Akşener İYİ Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

Mehmet Yilmaz:

Boş konuşma niye gittin .kim geri git hemen masaya dedi de geldin Kimden emir alıyon onu söyle.az kalsın sana oy verecektik allah muhafaza.

22
5
yanıtYanıtla
Tuğrul Kademe:

bir gün sonra niye döndün hayırmi kimler ne fisildadi kulağına biraz omurga olur insanda

15
3
yanıtYanıtla
Semih Cinar:

Devletin uçağına arabasına doğalgazına nükleerine köprüsüne muhalif olan milliyetçiler olduk. Hdp kadar da değerin olmayacak. Ayrıl bunlardan ayrıl. Duy sesimizi.

11
4
yanıtYanıtla
Sahin Sahin :

Dönek Siyasetcilerden cok korkarim

8
1
yanıtYanıtla
necmettin durmaz:

eden bulur milliyetçi çarkçı olamaz kılıcdaeoğlu seni parmağında oynattı

7
0
yanıtYanıtla
Metin Öge:

İlk başta şunu belirteyim o çirkin yorumları yapanların ahlakyoksunu olduğu aşikar. Ama neya, ıkkı bu kadar hakarete rağmen hiçmi gururunuz yok. Ne işiniz var bu masada adama sormazmılar

6
0
yanıtYanıtla
Carsambali:

Senin nasil bir firildak oldugunu tum Turkiye gordu..Tukurdugunu yalattiar ya sana,senin siyasi karizman bitti..

3
0
yanıtYanıtla
Tiyatro:

Bunlar dönüp duruyor. Top bile bukadar dönmez. Millet Bunları bir güzel oturtacak. Göndermeye az kaldı doktorları ambulansları hazırda tutmak lazım. Ayılıp bayılacaklar davullar zurnalar eşliğinde göndereceğiz. Teklif almış atıyor.

3
0
yanıtYanıtla
Steven Juan:

Sayin aksener siz kac kere toplanip konustunuz yani ben insan olarak ne koustunuz diye soruyorum

1
0
yanıtYanıtla
İsmet Kayıt:

Çokda enteresan etmiyor

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title