Haberler

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da esnaf, otomobille drift yapan yeğenlerinin gözaltına alındığını duyup gittiği olay yerinde polis ekiplerince dövüldü. Esnaf, ''Polis ekiplerine sordum. 'Ne oldu ağabey, nasıl oldu' diye. Ben bu soruyu sorar sormaz darp etmeye başladılar.'' dedi.

Afkonkarahisar'da sanayi esnafı, evli ve 3 çocuk sahibi Mustafa Uçmak (33), otomobille drift yapan yeğenlerinin gözaltına alındığını duyup, gittiği olay yerinde polis ekiplerince dövüldü. Ters kelepçe de takılan Uçmak, bu halde hastane önüne bırakıldığını söyledi. Uçmak, kendisinin ve 2 yeğeninin dövülmesiyle ilgili şikayetçi olduklarını söyledi. Esnaf, ''Polis ekiplerine sordum. 'Ne oldu ağabey, nasıl oldu' diye. Ben bu soruyu sorar sormaz darp etmeye başladılar.'' dedi. Olay anı ise güvenlik kameralarınca anbean kaydedildi.

GÖZALTINA ALINIRKEN ŞİDDET UYGULANDI

Olay, 14 Ekim Pazartesi günü saat 18.30 sıralarında, Afyonkarahisar 1. Küçük Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Sanayi içinde devriye görevi yapan motorize polis ekipleri, M.T.'nin (17) otomobiliyle drift yaptığını fark etti. Polisin durdurmak istediği M.T. ile ekipler arasında kovalamaca oldu. Daha sonra sanayi içindeki diğer polis ekiplerinin de desteğiyle M.T.'nin kullandığı otomobil durduruldu. Polis, M.T. ile araçta bulunan A.İ.U.'yu (15) gözaltına almak istedi. M.T. ve A.İ.U.'ya, iddiaya göre, zorluk çıkarınca gözaltına alınırken şiddet uygulandı.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

DÖVÜP, TERS KELEPÇE TAKTILAR

Ağabeyinin oğlu A.İ.U. ile halasının oğlu M.T.'nin gözaltına alındığını duyan sanayi sitesi esnafı Mustafa Uçmak da olay yerine geldi. Yeğenlerinin durumunu ve neden gözaltına alındığını soran Uçmak, iddiaya göre, polis tarafından dövüldü. Polisin ters kelepçe taktığı Mustafa Uçmak, yere yatırılırken, polislerden biri de başına tekme attı. A.İ.U. ve M.T., polis merkezine götürüldü. Mustafa Uçmak ise iddiaya göre, kelepçeli halde Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nin önünde bırakıldı. Başında, karnında ve bacaklarında yaralar bulunan Uçmak, hastaneden darp raporu aldıktan sonra polis merkezine giderek, kendisini dövdüğünü öne sürdüğü polisler hakkında şikayetçi oldu. A.İ.U. ve M.T. de polis merkezindeki işlemlerinin ardından serbest bırakıldıktan sonra aynı olayla ilgili şikayette bulundu.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

SORDUĞU SORU YÜZÜNDEN DAYAK YEDİ

Mustafa Uçmak, olayın şokunu hala atlatamadığını belirterek, ''Olay 1. Sanayi Sitesi'nde meydana geldi. Yeğenlerim bir olay yaşamış ve ben de bunu duydum. Yanlarına gittiğimde darp olayını gördüm. Yeğenlerime bunu sorduğumda cevap veremediler. Daha sonra polis ekiplerine sordum. 'Ne oldu ağabey, nasıl oldu' diye. Ben bu soruyu sorar sormaz darp etmeye başladılar. Ben de ne olduğunu anlayamadım. Benim sorduğum soruya direkt cevap darp oldu.'' dedi.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

''HASTANE ÖNÜNE BIRAKIP KAÇMIŞLAR''

Kendisiyle birlikte A.İ.U. ve M.T. ile ağabeyi Kenan Uçmak ve oğlu Ş.U.'nun da dövüldüğünü öne süren Mustafa Uçmak, Fakat en çok darbeyi ben aldım. Haksız yere aldım. Yeğenlerimin neden gözaltına alındıklarını ise bilmiyorum. Tek amacım olayı öğrenmekti. Bana ters kelepçe takarak biber gazı sıktılar. Botlarıyla giriştiler. Daha sonra beni sürüyerek polis arabasının arkasına götürdüler. Arabanın içerisinde kafamı demirlere çarptılar. Bunu 3- 5 sefer yaptılar. Ondan sonra botlarıyla giriştiler. Daha sonra polis arabasıyla hastane önüne bırakıp kaçmışlar diye konuştu.

Mustafa Uçmak, olay sırasında çevredeki esnaf arkadaşlarının araya girmek istediğini; ancak polisin engel olduğunu ileri sürdü.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

''EŞİMİ KANLAR İÇİNDE GÖRDÜM''

Olayı duyduktan sonra hastaneye giden Şerife Uçmak (30), eşini kanlar içinde gördüğünde baygınlık geçirdiğini dile getirerek, Eşim beni bıraktı ve olayın olduğu yere gitti. Aradım ve sonradan durumunu öğrendim. Minibüsle hemen hastaneye gittim. Eşimi kanlar içinde gördüm. Bayılmışım. Ne yaptığımı bilmiyordum. Evimin direği eşim dedi.

Afyonkarahisar Valiliği ve İl Emniyet Müdürlüğü'nden olayla ilgili henüz açıklama yapılmadı.

Esnaf, Yeğeninin Olayı İle İlgili Polise ''Nasıl Oldu'' Diye Sorunca Tekme Tokat Dayak Yedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (196)

ADANALI:

o polislerin elleri dert görmesin sende biliyorsun yeğenlerinin ne halt olduğunuda işte burda mağdur ayağına yatıyorsun

80
21
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Az bile yapmışlar, kimbilir ne dedi polislere

63
29
yanıtYanıtla
Cevap:

Polislerin avukatlığını mı yapıyorsun? Sorduğu soruyu haberde okumadan mı yazıyorsun embesil.

yanıt12
yanıt12
Fatihan:

polis haklı olacak ve hastane önüne bir vatandaşı bırakıp kaçacak? öyle mi. ? öyleyse umarım başına az bile yapmışlar yorumuna istinaden daha fazlası gelir. :)

yanıt8
yanıt3
EKO:

FATİH ALTAYLI''YA NEDEN YAPAMIYORLAR? BIRAKIN BU İŞLERİ. GÜÇLERİ GARİP İNSANLARA YETİYOR. . .

yanıt4
yanıt5
memmet:

eminim sadece nasıl oldu diye sormuşsundur polislerinde sana garezi var ya ondan dayak yedin tipe bak ne kadarda masum duruyor

66
13
yanıtYanıtla
MUkadder:

Adelet yok. Kimse boşuna hukuk devletiyiz diye övünmesin. Mağara çağında bile böyle şeyler olmaz. Medeniyet nedir bilmeyen polislerimiz var malesef. Orta doğu ülkeyiz. Geriyiz . Kabayız . Reziliz.

18
48
yanıtYanıtla
misafirem:

devlet malıyla mertlik silahıyla erkeklik olmaz. . . .

13
52
yanıtYanıtla
HAKAN YILMAZ:

POLİSE DEĞİL YEĞENLERİNE SOR NASIL KURALLARI ÇİĞNEYİP DİRİFT YAPTIKLARINI. . . !!!

49
14
yanıtYanıtla
URFALI:

Keşke Drift yapanları komalık yapsaydılar. Tüm uyarılara rağmen mayası bozuklar bu ahlaksızlıktan vazgeçmiyorlar. Polis çoğunlukla haklıdır.

59
2
yanıtYanıtla
Tüm 196 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title