Haberler

Polisi telsizle öldüresiyle döven saldırgan mahkemede olayı hatırlamadığını öne sürdü

Güncelleme:

Eskişehir'de gürültü yaptığı için kendisini uyaran polis memurunu, elinden aldığı telsizle başına defalarca vurarak ağır yaralayan saldırgan ilk kez hakim karşısında savunma yaptı. Alkollü olduğu için olayları hatırlamadığını öne sürerek polis memurundan özür dileyen şüpheli, "Olayda telsiz ve kaymakamlık aracında meydana gelen zararı da karşılamak istiyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli polis memuru Ali Ü., 2019 yılının temmuz ayında, nöbet tuttuğu Tepebaşı Kaymakamlığı önünde yüksek sesle telefonla konuşan Kadir B.'yi uyarınca tartışma çıktı. Tartışma sırasında Kadir B., polis memuruna saldırdı. Kadir B., yere düşüp, bayılan polis memuru Ali Ü.'nün başına, elinden aldığı telsizle dakikalarca vurdu.

SALDIRGAN KISA SÜRE TUTUKLU KALDI

Saat 04.30 sıralarında yaşanan olaya, yakındaki bir kurumun güvenlik görevlisi Numan U. (29) müdahale etti. Numan U., saldırganı durduramayınca polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, Kadir B.'yi yakalayıp, gözaltına aldı. Adliyeye sevk edilen Kadir B., tutuklandı. Kadir B., bir süre tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilirken, yaralanan polis memuru Ali Ü. ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Polisi telsizle öldüresiyle döven saldırgan mahkemede olayı hatırlamadığını öne sürdü

"ALKOLLÜYDÜM, HATIRLAMIYORUM"

Kadir B. hakkında basit yaralama suçundan dava açıldı. Eskişehir 4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci duruşmasına hakkında zorla getirilme kararı çıkarılan sanık Kadir B. salonda savunma yaptı. Aşırı alkollü olduğu için olaya ilişkin hiçbir şey hatırlamadığını öne süren Kadir B., "Net olarak hatırladığım bir şey yok. Aşırı alkollüydüm ve telefonda husumetli olduğum kişilerle konuşuyordum. Olaylara dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Olayı daha sonra medyadan öğrendim. Mahkeme huzurunda müştekilerden özür dilemek istiyorum. Olayda telsiz ve kaymakamlık aracında meydana gelen zararı da karşılamak istiyorum. Çok pişmanım" dedi.

POLİSİN AVUKATININ TALEPLERİ REDDEDİLDİ

Sanık savunmasının ardından polis memuru Ali Ü.'nün avukatı adli kontrol şartının kaldırılmasını isteyerek, Kadir B. hakkında tutuklama kararı verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti, sanık Kadir B.'nin tutuksuz yargılanmasına ve hakkında bulunan adli kontrol kararının devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emniyet Müdürlüğü Eskişehir Tepebaşı Haberler

500

Yorumlar (3)

ekrem celebi :

plısı dovuyor ve serbest kalıyor hanı memurun bır dugmesıne zarar versen bıle 6 aydan baslardı kımın adamı bu adalet hala anlamadım..bence ınsanlar kendı adaletını kendı vermelı..

20
0
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

ah keske bu lavuk almanyada bun yapsaydi simdi gebermis topragin altindaydi bizim polislerimize cok aciyorum vallahi hicbir yetkileri yok allah emanet sokalarda dolasiyorlar silah kulanmak yasak adam polisi dovduyunde polisin vurmasi yasak sorarim niye sokalara cikariyorsunuz polislerimizi

14
3
yanıtYanıtla
sümbülzade vehbi :

çünkü bizler art niyetli insanlarız kötülükler yaparız bizi gökten inen kitap durduramamış ne durdurabilir_ iflah olmayan bir kesimiz biz üzgünüm biraz düşünmeye davet ediyorum seni.

yanıt9
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title