Haberler

26 yaşındaki polis memuru, beylik tabancasıyla intihar etti

Güncelleme:

Burdur'un Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru 26 yaşındaki Yunus T. evinde ölü bulundu. Yunus T.'nin beylik tabancayla başına ateş ederek intihar ettiği düşünülüyor.

Yeşilova merkez Değirmen Mahallesi'nde 3 katlı evin çatı katında oturan Yeşilova İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 3 yıllık polis memuru Yunus T.'ye ulaşamayan ailesi, arkadaşlarından yardım istedi. Dün akşam saatlerinde eve gelen arkadaşları Yunus T.'nin cansız bedeniyle karşılaştı.

KENDİNİ BAŞINDAN VURMUŞ

Beylik tabancayla başına ateş ederek intihar ettiği değerlendirilen Yunus T.'nin cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Yunus T.'nin cenazesinin memleketi Muğla'da toprağa verileceği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Emniyet Müdürlüğü Hisarcık Yeşilova Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

golebicemarti golebicemarti:

Polis kardeşimize Allah (C.C.)'dan rahmet diliyorum. Polisin dışarıdan alınan Amiri de, Memuru da Askerliğini yapanlardan seçilmeli. Amir baskısı ve küçük görmesi çok oluyor. Polis ve Askerlikte genellikle Amirler, Astlarına sahip çıkmıyorlar, onları Maiyetlerinde çalışan bir dost olarak değil de hiç bir şeyi hak etmeyen birisi olarak görüyorlar, ama kendilerinin her şeyi hak ettiğini düşünüyorlar. Polisin de, Askerin de Amir kesimi Astlarına sahip çıkmalı. Saygılarımla.

46
76
yanıtYanıtla
AJ B:

Polis ya da asker, bunlar zaten guclu insanlar, ana okulu degil amirleri sahip ciksin, yapilacak tek sey psikolojik bozuklukta , yada bunalim da alacaklari yardim onemli. amirleri yada mudurlerinin gorevi degil. Yani diyorsin ki kardesini kolla, o aile yapisinda olur burada disiplin ve guc gerekli. Zaten psikolojik problemleri paylasamamak bizim Turk yapimiz yada kulturumuz de var.

yanıt5
yanıt1
ANTİLOP :

NE OLURSA OLSUN YİNEDE İNTİHAR ETMEYİN VARDIR HERŞEYİN BİR ÇARESİ. ALLAH A SIĞININ

67
7
yanıtYanıtla
AJ B:

Herseyi dine baglamayin lutfen, bazi insanlar sizin kadar guclu inanaca sahip olmayabilir, ve kucuk harflerle de yazsan biz senin yazdigini yine anlardik. Ve yorumun o kadar soguk ve acimasiz, iste biz boyle oldukca kimse kimseye psikolojik olarak yardim edemez, geldi gecti hesabinda cevap yazmissin ki , o kisinin duyduklari, psilolojisi seni hic ilgilendirmemis.

yanıt3
yanıt3
Yusuf Kuzgun:

icisleri bakanimizin acilen bu konuya el atmasini istiyoruz mudurler amirler komserlermi bunalima sokuyor bu cocuklari nedeni ne aciklayin bilelim bizde

31
1
yanıtYanıtla
HAKAN ARSLANOĞLU:

İnsanlar neden bir birlerini veya kendi kendilerini öldürüyor ki. Bekleyelim sabredelim hayat denen hikayenin sonunda zaten hepimiz öleceğiz.

23
7
yanıtYanıtla
AJ B:

Bazi insanlar bunalima giriyor ve tek yolun ve carenin bu hayattan ayrilmak olduguna karar veriyor, senin sordugun soru gosteriyor ki sen insanlarin psikolojisini anlamiyorsun yada anlamak istemiyorsun. Belki de gereken psikolojik yardimi almamaktan da olabilir.

yanıt1
yanıt5
Bay Che:

hakeden degilde torpille olursa atamalar herkes kendini kral sanir bana birsey olmaz mantigiyla alttakilere mobing uygular ve astlar haklida olsa sineye ceker adil bir yargi sisteminde bu mumkun degil.Allah rahmet eylesin zor isler

11
5
yanıtYanıtla
Yusuf Kuzgun:

kesin polis teskilatin icinde cok aceyip birseyler oluyor yoksa bu gencecik cocuklar niye intahari secsinler kesin piskoljik baski uyguluyorlar mudur ler yada baska birileri cocuklari caindan bezdiriyor intahara surukluyorlar

11
3
yanıtYanıtla
AJ B:

Allah rahmet eylesin, aielsine sabir versin! Keske gerekli yardimi alabilseydi simdi yasiyor olucakti.

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title