Haberler

Plasenta Yeme Akımı, Türkiye'ye Sıçradı

Güncelleme:

Hollywood'un çılgın güzellik sırrı, Türkiye'yi de etkisi altına aldı. Gençlik için bebeklerinin plasentasını yiyen starların izinden giden vatandaşlar, koyun plasentasına servet ödedi.

Son olarak ABD'li oyuncu Hilary Duff da yeni doğan kızının plasentasını yediğini açıkladı. 'Plasenta yeme' modası Türkiye'ye de sıçradı.

Plasenta Akımı Türkiye'ye Sıçradı

FİYATLAR 6-10 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞİYOR

Güzellik merkezlerinden çıkmayan cemiyet dünyasının ünlü hanımları, toz halinde satışa sunulan keçi ve koyun plasentalarını kapışmaya başladı. Yurt dışından toz plasenta siparişi veren sosyetikler, bunun için de 6-10 bin lira arasında ödeme yapıyor.

Plasenta Akımı Türkiye'ye Sıçradı

PLASENTA NEDİR?

Plasenta, ana rahmindeki bebeği muhafaza eden kese. Plasentanın temel görevleri arasında gaz değişimini sağlamak, besinleri bebeğe getirirken, atık maddeleri bebekten alıp anneye taşımak ve bebeğin büyümesinde önemli rol oynayan bazı hormonları salgılamak yer alır.

Plasenta Akımı Türkiye'ye Sıçradı

Gelişen bebeğin temel enerji kaynağı olan glikojen ve kolesterolün sentezi plasentada meydana gelir. Plasentadan salgılanan beta hCG, progesteron, insülin benzeri büyüme faktörü gibi hormonlar gebeliğin normal seyretmesinde önemli rol oynar.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Hilary Duff Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (42)

MY~:

Bir tanede kusma emojisi ekler misiniz şuraya çoğu haberde ihtiyaç duyuluyor

29
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bunlar yamyam, türkiyeye sicramasini anliyamiyorum! Müslümanlik böyle birseye izin vermez!!!!!

21
0
yanıtYanıtla
.....:

TÜRKİYE, AVRUPA''NIN NEYİNİ BENİMSEMEDİ DE BUNU BENİMSEMEYEKTİ ? BUNU SUUDİ''DEN VEYA SURİYE''DEN KATAR''DAN VE DAHA SAYAMADIĞIM ARAP ÜLKELERİNDEN BİRİ YAPMIŞ OLSA İDİ MİLLETİMİZ YUHALAMIŞTI DEMİ AMA ?! DÜN ÇARŞAFLI BİR BACIMIZ YUHALANIP KÜÇÜMSENDİ TESETTÜRÜNDEN DOLAYI DEMİ AMA ?! HADİ SIKIYORSA KENDİ PİSLİĞİNİ YİYİP İÇEN AVRUPALILARI YUHLAYIN BAKALIM. . . . . SİZİ ZAVALLI TAKLİTÇİLER SİZİ. . .

17
2
yanıtYanıtla
.....:

HAYATINIZA ÖRNEK ALIP VE BENİMSEDİĞİNİZ AVRUPA ZİHNİYETİ BUYSA, , BAŞINIZI YESİN VE ALIN BAŞINIZA ÇALIN BURCU. . ALLAH BELANIZI VERMİŞ ZATEN. DOLAYISI İLE SİZE BELA OKUYACAK BİR ŞEY DE BIRAKMAMIŞ. . .

yanıt3
yanıt0
......:

BURCU , BAK Atatürk''ün adını büyük har ile ve YÜCE ALLAH''IN ADINI KÜÇÜK HARFLER İLE YAZMIŞSIN YA. İŞTE ORDA NE '''' MAL '''' OLDUĞUNU GÖSTERMİŞSİN ZATEN. . ALLAH C. C , , BELANI VERSİN burcu. . . .

yanıt4
yanıt0
Aslanbey f:

Allah isla etsin bunlari.

14
1
yanıtYanıtla
GİDERİ VAR:

zıkkımın kökünü yiyinm . . pis mideliler

12
0
yanıtYanıtla
isyan:

Güzel bulduğunuz insanı yiyin komple! Bir de yamyamları küçümsersiniz ne farkınız varsa???

12
0
yanıtYanıtla
Hemşire:

Yok artık daha neler ya millet kafayı yemiş bilseydim bu haftakisezaryan bebeklerin plesentasını çöpe attirmazdim????üzüldüm bak şimdi bayağı kazanırdımya

5
6
yanıtYanıtla
MD:

Ama kokorec yiyenleri igren buluyorlar.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title