Haberler

Plajda denize girenlerin eşyalarını çalan 4 kişi, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken bulundu

Güncelleme:

Antalya Konyaaltı Sahili'nde denize giren vatandaşların cep telefonu ve çantalarını çalan 4 kişi, o sırada yüzen gençler tarafından fark edildi. Gençler tarafından kovalanarak falezlere doğru kaçan şüpheliler, polislerin arama çalışması sonucu kayalık alanda saklanırken yakalandılar. Bulunan cep telefonları ve bir çanta sahiplerine teslim edildi.

Saat 17.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Konyaaltı Sahili Beach Park kısmında bulunan vatandaşlar, 4 şüphelinin sahile gelenlerin cep telefonu ile çantalarını çaldığını gördü. Denizde yüzdükleri esnada olayı fark eden Ahmet Kılıç, Emre Öztürk, Yusuf Bengi ve Arda Tüfekçioğlu, denizden çıkarak 4 şüpheliyi kovalamaya başladı. Bu esnada vatandaşlar durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbarla kısa sürede olay yerine çok sayıda motorize Yunus polisi ve bölge ekipleri sevk edildi. Polis her türlü tedbiri alırken, ilk olarak sahil giriş çıkışında belirtilen eşkaller doğrultusunda çalışma gerçekleştirdi.

Plajda denize girenlerin eşyalarını çalan 4 kişi, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken bulundu

FALEZLERİN ALTINDAKİ KAYALIKLARDA BULUNDULAR

Telefonu çalınanlardan birinin, kaçan 4 şüphelinin falezler bandındaki kayalık alana doğru kaçtığını belirtmesiyle polis ekipleri çalışmalarını o alanda yoğunlaştırdı. Motorize yunus polisleri, alanda yaptıkları aramalarda O.O. (19), E.A. (16), S.A. (17) ve Y.T.'yi (17) gizlenirken gördü. Ekiplerin kelepçelediği şüpheliler ilk olarak suçlamaları kabul etmezken, bölgeye görgü tanıkları da geldi.

Plajda denize girenlerin eşyalarını çalan 4 kişi, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken bulundu

POLİSLERE ÇELİŞKİLİ İFADELER VERDİLER

Polislerin sorularına çelişkili cevap veren 4 şüpheli, bir süre sonra polis ekiplerine yine sahil bandından başka bir noktada çaldıkları çantayı ve poşet içerisinde olan 2 cep telefonunun yerini gösterdi. Polis, telefon ve çantaya el koyarken, 4 şüpheli ekip otosuna alındı. Polis ekipleri, yaptıkları incelemelerde ele geçirilen çantanın ve telefonların sahiplerine ulaştı. Bulunan cep telefonları ve çanta sahiplerine teslim edilirken, çalındığı iddia edilen 2 telefon ise bulunamadı. O.O., E.A., S.A. ve Y.T., polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Plajda denize girenlerin eşyalarını çalan 4 kişi, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken bulundu

DENİZDE YÜZDÜKLERİ SIRADA FARK ETTİLER

Cep telefonu çalınan ve 4 şüphelinin peşinden koşan gençler, denizde yüzdükleri esnada vatandaşların hırsızlık olayını fark ettiğini söyledi. Gençler, 4 şahsın peşinden koşarak yakalanmalarını sağladıklarını belirtti.

Plajda denize girenlerin eşyalarını çalan 4 kişi, falezlerdeki kayalıklarda saklanırken bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konyaaltı Sahili Cep Telefonu Muratpaşa Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500

Yorumlar (5)

Mehmet Mehmet:

Ne olacak şimdi adam birkaç ay sonra yine dışarıya çıkar 46 suçtan sabıkalı adamlar nasıl dışarıda geziyor sanıyorsunuz.

50
1
yanıtYanıtla
Ali Akbulut:

Pazartesi günü mahkeme serbest bırakakacak oda hafta sonu işlem yapılmasığından ....

yanıt13
yanıt0
Sinan Yılmaz :

Ben bu yazıları yazarken çoktan çıkmışlardır belki de. Maalesef adalet sistemimizde çok fazla tutarsızlık var. Her gün şaşırmamak için çabalıyorum. İlginç kararlar gelmeye devam ediyor.

40
1
yanıtYanıtla
senata silva:

Vola abi banem argadeşen sandim ondan almişam, vola çalmamışem haa.. Saatine bokıp geri koyacaktem..

19
1
yanıtYanıtla
bekir yapici:

ülkemizde kanunlardan cok uygulayanlarda sorun var bir kismi parti tavsiyesi ve atama ile geldiklerinden halkta taraflilar adeta emir ve direktifle calisiyor izlenimi birakirken bir diger kismin yeni atananlarin egitim bilgi ve tecrübesi yetersiz gibi ama esasta üstünde durulmasi gereken konu verdikleri kararlarla devlet iradesini güvenini ve sarsacak derecede halki bezdirerek kendi kanunlarini uygulamaya zorlayan ülkeyi kaosa sürükleyerek catistirmak isteyen kripto satilmislar olabilir

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title