Haberler

Plajda göğsü açılan Hazal Filiz Küçükköse, frikik kazası hakkında ilk kez konuştu

Güncelleme:

Çeşme'de tatil yaptığı sırada plajda bikinisini değiştirirken göğsü görünen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, "Her şey ortada zaten, insanlık hali" dedi.

Bir süre tatil yaptıktan sonra İstanbul'a dönen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, Nişantaşı'nda görüntülendi. Genç oyuncu, Çeşme tatili esnasında verdiği frikik hakkında da konuştu.

"İNSANLIK HALİ"

Geçtiğimiz haftalarda Çeşme'de tatil yapan oyuncu, denizden çıktıktan sonra plajda bikinisini değiştirmek istedi. Ancak oyuncu bikinisinin üstünü çıkarken göğsünün görünmesine neden oldu. Yaşadığı talihsizlik hakkında konuşan oyuncu, "Sonuçta önümde bir deniz var bomboş bir deniz. O anki durumum bunu gerektirdiği için orada değiştirdim. Sonuçta orada bir frikik vermişim. Bunu başka türlü yorumlamaları beni üzdü. Ama zaten her şey ortada, fark ediliyor. İnsanlık hali, herkesin başına gelebilecek bir durum" dedi.

Plajda göğsü açılan Hazal Filiz Küçükköse, frikiği hakkında ilk kez konuştu

"AYRILDIK DEMEK İSTEMİYORUM"

Bir süredir birlikte olduğu Alp Güler ile ilişkisini noktaladığı konuşulan Küçükköse, özel hayatı hakkında da "Ayrıldık ya da ayrılmadık demek istemiyorum. Her ilişkide iniş çıkış olur" diyerek kafaları karıştırdı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Hazal Filiz Küçükköse Nişantaşı İstanbul Çeşme Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (73)

ebru:

korkunç bir durum vah vah. ya ben anlamıyorum kadının zaten heryeri ortada göğsünün ucu gözükse ne olur gözükmese ne olur

43
10
yanıtYanıtla
Sevilen:

Sen onu erkeklere sor

yanıt11
yanıt1
Vatandas:

Hic iste, terbiyesiz karinin teki..Sen o nun kusuruna bakma

yanıt0
yanıt0
Muzip:

Habere bak. Göğüs de göğüs olsa, buzağı memesi gibi.

33
9
yanıtYanıtla
Böhöm:

Daha noolsun, süt mü sağacak. Avuca gelse yeter.

yanıt0
yanıt0
Vatandas:

Nasil gordun, tam gozukmuyor ki

yanıt0
yanıt0
5432:

allah islamı sevmeyi bu kıza nasip etsin amin

17
9
yanıtYanıtla
2345:

İslamı seviyor öbür tarafta sana cariye olarak hediye gitmek istiyor ama önce sen de gitmen lazim cennete

yanıt1
yanıt2
EÜZÜBİLLAHİMİNEŞŞEYTANİRRACİM BİSMİLLAHİRRAHMANİ:

Haya sıyrılmış inmiş, öyle yüzsüzlük ki heryerdeNe çirkin yüzleri örtermiş, meğer o incecik perdeVefa yok, ahde hürmet hiç, lafe-i bi medlulYalan raiç, hiyanet mültezem, heryerde hak meçhulNe tüyler ürperir ya rab, ne korkunç inkılab olmuşNe din kalmış ne iman, din harab, iman türab olmuş. Beraber ağlamazsın, sonra, kör dersin, sağır dersin. Bu hissizlikten insanlık hem iğrensin, hem ürpersin!Ne ibret, yok mu, bir bilsen kızarmak bilmeyen çehren?Bırak tahsili, evladım, sen ilkin bir haya ö

16
8
yanıtYanıtla
Ceyda:

Bilerek yapiyorlar oram buram gorunmesini istemeyen kisiler zaten zaten kapali giyinir +bolda giyinir. kadin olarak kadinligimdan tiksiniyorum baska kadinlarin heryerini gormek zorundamiyim yolda yururken gozlerimide kapadamam lutfen kolunu bacagini gogsunuzu ortun bi ya sonrada o adam bana niye bakti dikkat cekecek sekilde acik giyersen tabi bazilari bakar oysa acik giyinenede haram bakanada

21
3
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title