Haberler

PKK'da çözülme devam ediyor! Karayılan'dan "Kaçanları vurun talimatı"

Güncelleme:

TSK'nın son zamanlarda yaptığı etkili operasyonlardan sonra ciddi bir kayıp veren terör örgütü PKK'da çözülme devam ediyor. Operasyonların ardından terörist elebaşı Murat Karayılan'a yakın bir terörist teslim olurken, ifadesinde Karayılan'ın kaçan teröristleri vurma talimatı verdiğini söyledi.

Türk Silahlı Kuvvetleri art arda yaptığı operasyonlar ile terör örgütü PKK'ya ağır bir darbe vurdu. Uzun yıllardır çözülmenin yaşandığı örgütte teröristler kaçmaya devam ediyor.

TERÖRİSTLER TALİMATLARI DİNLEMİYOR

Terörist elebaşı Murat Karayılan'a çok yakın görev alan bir teröristin de kaçarak teslim oldu. İfadesinde örgütten kaçışların engellenemediğini anlatan terörist, İHA destekli hava harekatları nedeniyle örgütün çok zor durumda olduğunu, gizlendikleri yerlerden dışarı çıkamayan teröristlerin artık talimat da dinlememeye başladığını söyledi.

KARAYILAN İNFAZ TALİMATI VERDİ

SABAH'a konuşan Güvenlik kaynakları ise terörist elebaşı Murat Karayılan'ın infaz talimatları verdiği ve bu durumun da örgütte ayrı bir sorun yarattığını tespit ettiklerini belirtti.

İNFAZ NEDENİYLE TERÖRİSTLER KAÇMAKTAN KORKUYOR

Elebaşının, "Örgütten kaçanların görüldükleri yerde vurulması" için talimat verdiği, birçok teröristin bu nedenle teslim olmaktan korktuğu buna rağmen son dönemde örgütten kaçmak isteyen birçok teröristin olduğu teyit edildi.

Tsk'nın operasyonları nedeniyle kaçacak yer arayan alt kadrodaki teröristlerde moral bozukluğuna neden olduğu ve daha rahat şartlarda yaşayan sözde örgüt yöneticileriyle aralarındaki anlaşmazlığın terör örgütü içindeki çözülmelere neden olduğu kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Karayılan TSK PKK Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

Mert ekin:

30 yıldır aynı hiyaye

30
19
yanıtYanıtla
botan:

kürdlere en büyük katliami yapan bu süpyanciyi gebertin artik

29
11
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

NERDEN BİLDİN, ORDAMIYDIN

yanıt5
yanıt6
karayılan çıyan:

Allahaızların sonu bu dünyada sürünmek ve Ahirettede hiç üşümemektir çünkü ateşleri hiç eksik olmayacak

28
11
yanıtYanıtla
YOZGATLI:

Orasını Allah bilir, sen bilemezsin

yanıt3
yanıt9
dasdsadsa:

bize ne teroristinden bunun ne haber değeri var

5
29
yanıtYanıtla
Erdemli:

40.000 şehit verdik bu ülke için rahatça yiyip içip gez diye.Ama milli duyguları olmaya sizler için basit gelir hikaye olur bu olaylar.yazık sana

yanıt15
yanıt6
Ua 34:

VUR VUR MEHMETÇİK KANDİLİ VUR!

23
5
yanıtYanıtla
ÇOBAN:

Daha önce kaç defa geldiniz hava aldınız yine gelin

yanıt4
yanıt11
Hatice Ünlüsoy:

Dağdaki terör örgütünden kaçışlar ve çözülme cok önemli. Çünkü bu cok önemli karayılanın otoritesi ortadan kalkacak.Kalbine korku girecek acaba uyurken beni vururlarmi diye.Karayilani urun topluca teslim olun.

21
7
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title