Haberler

PKK'da Büyük Panik! Telefonu Yasakladılar

Güncelleme:

Yoğun hava harekâtı terör kamplarında paniğe yol açtı. Sadece gece dışarı çıkabilen elebaşları koruma sayısını artırdı. Terör kamplarında güvenlik önlemleri kapsamında cep telefonu kullanımının da yasaklandığı öğrenildi.

SIĞINAKLARDAN ÇIKAMIYORLAR

Elebaşları Murat Karayılan, Cemil Bayık, Duran Kalkan, Mustafa Karasu ve Ali Haydar Kaytan gibi isimlerin hava harekâtları korkusuyla gündüz saatlerinde sığınaklardan dışarı çıkamadıkları, 10 Mayıs'taki şifreli telsiz görüşmelerinin çözülmesiyle anlaşıldı.

KORUMA SAYISI ARTIRILDI

İstihbarat birimleri ise elebaşlarının koruma sayısını artırdığını belirledi. Karayılan ve Bayık'ın koruma sayısını 20'ye çıkardığı, Gare ve Zap kamplarında bulunan Kalkan'ın 12 korumayla dolaştığı belirlendi.

TELEFON YASAKLANDI

Terör kamplarında güvenlik önlemleri kapsamında cep telefonu kullanımının da yasaklandığı öğrenildi. (Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Karayılan Mustafa Karasu Duran Kalkan Cemil Bayık Güncel Haberler

500

Yorumlar (120)

Adınızı Yazın:

Yeni Müslüman Genç : sizi (akp''liler) Milli Görüş tabanı bile sevmiyor gelmiş kendi kendinizi övüyorsunuz sizdeki kibir, gurur şeytanda bile yok. Size göre sadece siz Müslümansınız sadece siz ehli sünnetsiniz sizden olmayan herkes şer odağı, üst akıl. . Havuz (yandaş) medya ile insanları kandırmakta üstünüze yok. Yediğiniz haltları ah bi anlatsanız var ya o zaman göreceğiz sizi merak etme keser döner sap döner birgün hesap döner elbet

6
64
yanıtYanıtla
murat:

devlet bınaları evlerı yıkp pkk nın uzerıne atıyor işin içinde de sıyırmaya çalışiyor

23
43
yanıtYanıtla
T.C SALİH:

Ülkenin birliğine ve dirliğine kast eden soysuzlarla sadece devletin mücadele etmesini beklemek acziyetir. Kuvayi milliye ruhuyla topyekün tecrit başlatılmalıdır. Allah ülkemizi fitne ateşinden korusun Amin.

56
1
yanıtYanıtla
Ali Veli:

Lan mallar bombardımanda korumayı napacaksın

39
5
yanıtYanıtla
Yeni MüslümanGenç:

Helal Cumhureis Başkanımızın Damadı Berat Albayraka , , tebrik ettim walla. Sare kimde el uzatıyorerkelerle tokalaşıyor. . . . İslamda kadınla erkek el sıkışırmı ulen.

18
23
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

Albayrakın mecliste kadınlarla tokalaştığı anların resimleri var, gir nete bak mal mal tiyatroya inanmışsın buraya da yazıyorsun.

yanıt9
yanıt1
yeni Müslüman genç:

Sıkmamıştır . Berat abim gerçek bir İslam müceddidir.

yanıt2
yanıt5
VATANDAŞ:

ARTIK SAĞCI SOLCU KALMADI ! ELİMİZDE BİR VATAN KALDI. . BİR DE VATAN HAİNLERİ. . VATANIMIZA DEVLETİMİZE SAHİP ÇIKALIM

36
3
yanıtYanıtla
Gispo:

Bu haberleri sizde yediniz yani. Yalanlar fazla saklanamıyor maalesef. liveleak video sitesinde HPG kelimesini aratın. Teknik arıza nedeniyle düşen kobra helikopterininin nasıl düşürüldüğünden, Güvenlik sebebiyle boşaltıldı denilen karakolun nasıl işgal edildiğine kadar videolar göreceksiniz.

19
14
yanıtYanıtla
t.c.vatantaş:

ne mutlu türküm diyene

16
14
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title