Haberler

Pizzasına Tükürülen Mağdur 6 Kilo Verdi: Dışarıda Yemek Yiyemiyorum

Güncelleme:

Eskişehir'de pizza dağıtan kuryenin, pizzaya tükürüp telefonuyla kaydetmesi, ardından da müşteriye teslim etmesiyle ilgili açılan dava başladı. Mağdur ''82 kiloydum, şimdi 76 kiloyum. Dışarıda yemek yiyemiyorum." dedi.

Eeskişehir'de pizza dağıtımı yapan motosikletli kurye Burak S.'in, apartmanda açtığı kutudaki pizzaya tükürüp, bunu da cep telefonuyla kayda alması, ardından da müşteriye teslim etmesiyle ilgili açılan dava, Tüketici Mahkemesi'nde başladı. Firma avukatı olayın kurgu ve şantaj amaçlı olduğunu ileri sürerken, şikayetçi Hüseyin Alyüz ise "Olaydan önce 82 kiloydum, şimdi 76 kiloyum. Dışarıda yemek yiyemiyorum. Kurye ile benim yakınlığımdan söz edilemez. Kurgudan bahsetmek mümkün değildir. Şantaj iddiasını kabul etmiyorum" ifadelerini kullandı.

NE OLDU?

Geçen 24 Aralık'ta Eskişehir'de meydana gelen olayda, motosikletle servis yapan ve başında kask bulunan Burak S. adlı kurye, girdiği apartmanda elindeki kutuyu açıp, pizzaya tükürdü. Apartmanın güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, kurye Burak S.'nin pizzaya tükürme anını kendi cep telefonuyla çektiği görüldü. Burak S. daha sonra merdivenlerden 5'inci kata çıkıp, tükürdüğü pizzayı, sipariş veren Hüseyin Alyüz'de teslim etti. Apartman sahibinin yeğeni Ç.E.'nin kuryenin pizzaya tükürmesini güvenlik kamerasında görmesi ve durumu Alyüz'e bildirmesinin ardından olay yargıya taşındı. Kurye Burak S. ise işten çıkarıldı.

Pizzaya Tükürme Davası Başladı; 'Dışarıda Yemek Yiyemiyorum'

DAVA AÇILDI

Pizza siparişi veren Hüseyin Alyüz'ün şikayeti üzerine Eskişehir Tüketici Mahkemesi'nde dava açıldı. Davanın ilk duruşmasına Alyüz, avukatı ile pizza şirketinin avukatları katıldı. Kurye Burak S.'nin katılmadığı duruşmada Hüseyin Alyüz'ün avukatı Kemal Sayılır, hakime güvenlik kamerası görüntülerinin bulunduğu CD'yi delil olarak sundu.

Pizzaya Tükürme Davası Başladı; 'Dışarıda Yemek Yiyemiyorum'

ŞİRKET AVUKATINDAN ŞANTAJ SUÇLAMASI

Şirket avukatı İsmail Hakkı Gülhan ise davanın reddini talep ederek, şu iddialarda bulundu: "Bu planlı yapılmış bir iştir. Savcılık soruşturması devam etmektedir. Burada oluşan bir zarar yoktur. 20 dakika sonra genel müdürümüz davacıyı aramıştır. Davacı da kendisiyle değil avukatı ile görüşmesini istemiştir. Olay görüntüleri de basına aktarılmıştır. Eskişehir'deki pizza firmamızın hasılatı olay sonrasında yüzde 20 düşmüştür. Yapılan iş hukuka uygun değildir ve ahlaki değildir. Savcılık dosyası sonucunun beklenmesini istiyoruz. Davanın zararının da tespit edilmesini istiyoruz. Franchise şirketlerin çalışanlarının eylemlerinden dolayı firma sorumlu değildir. Beni aradıklarında pizzayı yemediklerini söylemişlerdi. Doktora gittiği, kilo kaybettiği iddiaları doğru değildir. Delillerini oluşturmak içindir. Kamera görüntüleri mahkemeye sunulmadan internet ortamına sızdırıldı. Davanın reddini istiyoruz. Biz zararı karşılamaya hazırız, ortada kurgu ve şantaj vardır. Firmada 100 kişi çalışmaktadır ve bu kişilerin de ekmeği ile oynanmıştır."

Pizzaya Tükürme Davası Başladı; 'Dışarıda Yemek Yiyemiyorum'

''DIŞARIDA YEMEK YİYEMİYORUM''

Şikayetçi Hüseyin Alyüz ise "Ben olaydan önce 82 kiloydum, şimdi 76 kiloyum. Benim pizzayı getiren kişi ile bir yakınlığımın olması söz konusu değildir. Ben kendim de gıda işi yapıyorum. Sadece kendi iş yerimde yemek yiyorum. Dışarıda yemek yiyemiyorum. Kurye ile benim yakınlığımdan söz edilemez. Kurgudan bahsetmek mümkün değildir. Ben apartman yöneticisi ile bir yıldır küstüm, konuşmuyordum. Güvenlik kamerası ile kurye arasında bir metrelik mesafe vardır. Şantaj iddiasını kabul etmiyorum. Pizza şirketi tarafımıza gönderdiği yazılarda ahlak dışı bir olay olduğunu kabul etmiş ve defalarca özürlerini iletmiştir" dedi.

DURUŞMA ERTELENDİ

Mahkeme hakimi, davacı ve davalı tarafı anlaşmaları için arabuluculuğa sevk edebileceğini hatırlattı. Taraflar ise arabuluculuğa başvurmayı düşünmediklerini belirtti. Hakim, tarafların tanık bildirmesi ve tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 11 Temmuz'a erteledi.

Pizzaya Tükürme Davası Başladı; 'Dışarıda Yemek Yiyemiyorum'

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

baba vanga:

Kesinlikler yüklü bir tazminat almalı

41
0
yanıtYanıtla
yorgo:

nereyi kazsanız tarih fışkırıyor bizanslı dedelerimizin kemiklerini,ve buldugunuz emanet hazinelerini,lütfen yunanistana iade edin sayın turkolar.ayrıca bu topraklar bize aittir,topraklarımızda geri verin,yoksa biz almasını biliriz ulan turkolar.

2
3
yanıtYanıtla
KötüHissedenGenç:

Geçen pizza yerken bu olay aklıma geldi pizzayı zar zor yiyebildim ve bir daha pizza söylememeye karar verdim. Bence bütün pizza şirketleride bunu yapan adama dava açmalı.

1
0
yanıtYanıtla
tıntın:

döner ye. dönere sadece işiyorlar, tükürmüyorlar

yanıt0
yanıt0
BİR GARİP HİKAYE:

Düşündürücü bi vaka acaba tazminat peşindelermi müşteri ve kurye, durup dururken ne diye pizzaya tükürür akıl sağlığı yerinde olan biri

1
0
yanıtYanıtla
misafir:

amatör ligden bir türlü profesyonel lige cikamadik. pizzaya tükürenlere bir an önce unutamayacaklari bir ceza verilmeli, ve tükürüklü pizza yedirilmeli.

1
0
yanıtYanıtla
huso:

bunlar sadece Türkiyede oluyor. Nedenmi ? cünkü sadece torpilli kisileri ise alirsan sonu böyle olur. Torpilide AKP arttirdi !!!

1
0
yanıtYanıtla
ESRA:

Abartmayın isterseniz bunu da Ak partiye bağladınız ya asafsdfgdgfhghjojp

yanıt2
yanıt1
tıntın:

huso , gardaşım vah vah. en yakın psikiyatri servisine bir uğramanda fayda var

yanıt1
yanıt0
tıtını:

he hüso he. sen öyle diyorsan öyledir. sen canını sıkma. şimdi çık dışarı en yakın hastanenin psikiyatri servisinden randevu al

yanıt1
yanıt0
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title