Haberler

    Pioli Yolcu, Prandelli Hancı

    UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray'ı eleyen İtalyan ekibi Lazio'da işler yolunda gitmiyor.

    SPORCOPE DIŞ HABERLER - UEFA Avrupa Ligi son 32 turunda Galatasaray'ı eleyen İtalyan ekibi Lazio'da işler yolunda gitmiyor.

    İtalya Serie A'da mücadele veren başkent ekibinde hafta sonu Olimpiyat Stadı'nda alınan Sassuolo mağlubiyeti sonrası homurtular yükseldi. Ligde performansını bir türlü istenilen seviyeye getiremeyen ve istikrarsız bir tablo çizen Lazio, şu anda sekizinci sırada bulunuyor.

    İtalyan Corriere Dello Sport gazetesinin haberine göre teknik direktör Stefano Pioli'nin koltuğu sallanıyor. İtalyan basınında dillendirilen iddialardan birinde, İtalyan çalıştırıcı için tek kurtuluş reçetesinin UEFA Avrupa Ligini kazanmak olduğu yazılıyor. Bir diğer iddia ise kulübün, oyuncu ve personel yönetiminden memnun olmadığı Pioli ve yardımcıları için ödenecek tazminat miktarını konuşmaya başladı.

    Pioli'nin yerine gelecek muhtemel adayların bile konuşulduğu İtalya'da, Pioli - Lazio birlikteliğinin yakın zamanda sonlanacağı düşünülüyor. Pioli'den sonra uygulanacak formül ise Lazio ve Milan'ın eski milli futbolcusu ve Pescara teknik direktörü Massimo Oddo ve eski Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli.

    Eski kaptanları Oddo'nun takıma dönme ihtimalini olumlu karşılayan Lazio taraftarları, Prandelli ve Oddo'yu takımda görmek istiyor.

    Oddo ise geçtiğimiz günlerde "Lazio gibi bir kulüpte çalışmak her antrenörün rüyasıdır" demişti.

    Prandelli ise Galatasaray karşılaşması öncesi "hangi takımı destekliyorsunuz?" sorusu üzerine, "Pioli çok iyi bir  arkadaşım, Galatasaray ise eski kulübüm. Bu nedenle bu soruya net bir yanıt veremiyorum" demişti.

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Cesare Prandelli Galatasaray Lazio Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title