Haberler

Pınarbaşı'da Birlik ve Beraberlik Mesajı

Pınarbaşı Öğretmenevi bahçesinde Kaymakam Kamil Aksoy'un ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

Pınarbaşı Öğretmenevi bahçesinde Kaymakam Kamil Aksoy'un ev sahipliği yaptığı kahvaltılı toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verildi.

İlçe Kaymakamı Kamil Aksoy'un evsahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, İlçe Belediye Başkanı Dursun Ataş, Pınarbaşı İl Genel Meclis Üyeleri İbrahim Ülker ve Sezgin Özçelik, Pazarören Belediye Başkanı Hacı Kalkan, Kaynar Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Ak Parti ilçe başkanı Ahmet Çalışkan, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanı Fehmi Çolak, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Cuma Arık katıldı.

Toplantıda genel olarak Pınarbaşı'nın sosyal ve ekonomik problemleri görüşülerek bu sorunların nasıl üstesinden gelinebileceği dile getirildi. Pınarbaşı'nın tarihi turistik cazibesinin yanında diğer potansiyellerinin de değerlendirilmesi konusunda gerekli adımların atılacağı ifade edildi.

Öte yandan yaklaşan yerel seçimlerin ilçede huzurlu ve güvenli bir şekilde geçebilmesi için herkese büyük sorumluluklar düştüğü, daha önceki yıllarda yaşanmış tatsız hadiselere bundan sonra mahal verilmemesi gerektiği önemle vurgulandı.

Kaymakam Aksoy yaptığı konuşmada Pınarbaşı'nın bir kültür mozaiği olduğunu ve bu mozaiğin değerlerle dolu bir Hazine'ye benzediğini söyleyerek, "Bu çerçevede huzur ve sükunumuzun bozulmaması için hepimizin duyarlı ve hoşgörülü olması gerek. Özellikle toplumun önde gelen insanlarının emniyet ve güven telakki etmesi gerekiyor" diye konuştu.

Toplantıda dile getirilenlerin lafta kalmayacağını belirten katılımcılar, herkesin bir araya gelerek birbirini anlamaya çalıştığı ortamların her zaman fayda getirdiği kanısında olduklarını söyledi.

Katılımcılar, her şeyden önce Pınarbaşı'nın menfaatlerini ön plana koyarak özellikle yaklaşan seçimler öncesi toplumda huzur ve refahın güvencesi olacaklarını, ayrışma ve kutuplaşmanın kimseye fayda getirmeyeceğini, birlik beraberlik yolunda bu toplantıları çok önemsediklerini dile getirerek bu işe vesile olan herkese şükranlarını sundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Dursun İbrahim Ülker Kamil Aksoy Pazarören Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title