Haberler

Pınar Gültekin'in cenazesini kadınların omuzlaması dikkat çekti

Güncelleme:

Muğla'da, eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından vahşice katledilen 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in cenazesi memleketi Bitlis'in Hizan ilçesine getirildi. Pınar Gültekin'in cenazesini kadınların omuzlaması ise dikkat çekti.

Muğla'nın Ula ilçesinde 5 gün önce ortadan kaybolan ve eski sevgilisi tarafından öldürülen 27 yaşındaki üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'in cenazesini kadınlar omuzladı.

Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı Gayda Köyü'ndeki mezarlıkta defnedilecek olan Pınar Gültekin'in cenazesi, ilk olarak ilçe merkezindeki Merkez Camii'ne getirildi. Burada cenaze namazı kılınacak olan Gültekin, daha sonra Gayda köyünde toprağa verilmesi bekleniyor. Cenazeyi kadınların omuzlaması dikkat çekti.

Cenaze namazı için çok sayıda ilçe halkı cami önünde toplandı.

Pınar Gültekin'in cenazesini kadınların omuzlaması dikkat çekti

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz'da Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablası ile telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin, Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada, Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmese de delilleri görünce, bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'in tekrar barışma isteğini geri çevirmesi üzerine genç kızı bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra bir varile bırakarak Gülağzı mevkisinde ormanlık alana attığını itiraf etmişti.

Avcı, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince "canavarca hisle adam öldürmek" suçundan tutuklanmıştı.

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Pınar Gültekin Bitlis Hizan Muğla Haberler

500

Yorumlar (83)

Oğuz Türkü:

Neden Anne babası bu olay oluncaya kadar kızıyla ilgilennedi kız evli bir erkeklr ne işi ola bilir ki??Allah rahmey ey

31
37
yanıtYanıtla
zapatista:

bende üniversite ögrencisiyim bu dönem sınav yok rahmetli köyünde otursaydı ne işi vardı öyle şerefsiz biriyle bağ evinde

35
21
yanıtYanıtla
insaff:

ya sen nasıl bir zihinyettesın ! boşuna okula gıtme bu zıhnıyetel ebu topluma bır katkın olmaz

yanıt5
yanıt15
ZAPATİSTA''A CVP:

Aman kardeşim bak doğruyu söylemişsin zorlarına gitmiş hemen saldırmaya başlamışlar bırak fazla zorlama doğrular her zaman can yakar durum böyle oluncada kuduz olup dahada saldırganlaşırlar herkes neyin ne olduğunu biliyor.

yanıt3
yanıt1
İNSAF:

Bence bu olayda savunulacak ve desteklenecek tek kadın katilin karısıdır. Düşürüldüğü durum bence bu yaşanılanlardan daha kötü. O ikisi bence belalarını birbirinden buldu.

32
17
yanıtYanıtla
Mert:

sen reizil bir yataiksin, üstelik de rumuzunu insaf koymuusun, insan degilsin

yanıt4
yanıt10
Kadına bakış açısı:

Karısını kocası düşünseydi hatta kızını düşünseydi de böyle davranmasaydı reddedilince kabul edip sussaydı istenmiyor diye öldürüyor ve bu size normal geliyor böyle zihniyet yoksunluğu oldukça daha çok cinayet yaşanır

yanıt0
yanıt2
insafsız:

iğrençsiniz sen ve senin gibi düşünen herkes iğrenç umarım düşündüğün kötü durumların hepsini yaşarsın

yanıt0
yanıt0
gerçekçi:

bitlisli ve o yaşantı. yabancılar haklı istedikleri olmuş anadoludan bozulmuş bizim kültür.

21
26
yanıtYanıtla
Koyun:

Aynen

yanıt6
yanıt0
Tüm 83 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title