Haberler

Pınar Altuğ'un Çalınan Hesabından, Evet Oyu Vereceklere Hakaret Ettiler

Güncelleme:

Pınar Altuğ'un çalınan Twitter hesabından, referandumda evet oyu vereceklere "köle" denilip hakaret edildi. Altuğ olaya hemen müdahil olup hesabın kendisine ait olmadığını açıkladı.

Twitter'da Pınar Altuğ'un fotoğrafları ve ismi kullanılarak açılan fake hesaptan, Anayasa değişikliği referandumunda evet oyu verecekler için "köle" denildi.

FAKE HESAPTAN EVETÇİLERE HAKARET EDİLDİ

Pınar Altuğ'un çalınan Twitter hesabından "Siz hiç, efendisine hayır diyebilen köle gördünüz mü? O yüzden referandumun sonucu bellidir. Sonuç evet çıkacaktır" tweet'i atıldı. Böylelikle Altuğ'un evet oyu vereceklere "köle" gözüyle baktığı imajı oluşturuldu.

PINAR ALTUĞ AÇIKLAMA YAPTI

Tweet sosyal medyada bir anda yankı uyandırdı. Pınar Altuğ'a teğkiler yağmaya başladı. Bunun üzerine Pınar Altuğ da Twitter ve Instagram hesaplarından açıklama yapıp, referandumda evet oyu vereceklere hakaret içeren tweet'i atan hesabın kendisine ait olmadığını, geçtiğimiz yaz hesabının çalındığını duyurdu.

İşte Altuğ'un konuyla ilgili Instagram ve Twitter paylaşımları:



Kaynak: Haberler.com / Magazin

Pınar Altuğ Twitter Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title