Haberler

Philsa, Kurumlar Vergisi'nde 12'nci Kez Zirvede

Güncelleme:

Philip Morris International (PMI) ekosistemi içindeki en büyük üretim tesisi olan Philsa Philip Morris/Sabancı, kurumlar vergisinde yine bir rekora imza attı. İzmir Torbalı'daki tesis, 2016 yılındaki 171 milyon 320 bin TL'lik vergi tahakkuku ile bölgesinde bir kez daha birinci olarak, zirveye yerleşti.

İzmir Vergi Dairesi Başkanı Rıfat Engin ve beraberindeki heyet, 19 Nisan'da fabrikayı ziyaret ederek, Maliye Bakanı Naci Ağbal imzalı "Teşekkür Belgesi"ni, Philsa Philip Morris/Sabancı İşletmeler Direktörü Dominique Voegeli'ye bizzat takdim etti.

Türkiye'de 25 yıl önce temelleri atılan fabrikanın PMI 'da üst üste üç kez "En İyi Fabrika" seçildiğini belirten Voegeli, başarılarının ödüllendirilmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dominique Voegeli, şöyle konuştu:

"Başarımızın temelinde üstün teknolojiye sahip donanımımızın yanı sıra kaliteli iş gücüne yaptığımız yatırım ve çalışanlarımızla kurduğumuz güçlü bağ yatıyor. Philsa'dan hali hazırda 20'nin üzerinde ülkeye ihracat yapıyoruz. Yakın zamanda sektörümüzde Ege Bölgesi'nin ihracat şampiyonu olduk. Türkiye'nin ekonomik gücüne güç katmak için üretmeye devam edeceğiz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Philip Morris Torbalı İzmir Ege Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title