Haberler

Petrol Ofisi'nde Ceo ve Yönetim Kurulu Üyeliği Görevlerini Selim Şiper Üstlenecek

Petrol Ofisi'nde CEO ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini 16 Ekim'den itibaren Selim Şiper üstlenecek.

Petrol Ofisi'nde CEO ve Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini 16 Ekim'den itibaren Selim Şiper üstlenecek.

Petrol Ofisi'nden yapılan açıklamada, "VITOL tarafından satın alınan Türkiye'nin akaryakıt piyasası lideri Petrol Ofisi'nin bundan sonraki stratejileri Selim Şiper tarafından yönlendirilecek ve yönetilecek. Halihazırda İpragaz CEO'su olan Selim Şiper görevini 30 Eylül tarihinde Eyüp Aratay'a devredecek" denildi ve şu bilgiler verildi:

"Unisel Genel Müdürü ve Unilever Yönetim Kurulu Üyesi görevlerindeyken 1999 yılında İpragaz CEO'su olarak transfer olan Şiper, İpragaz'ı sadece bir LPG şirketi olmaktan öteye taşıyarak enerji piyasasının her dalında etkin bir enerji şirketi haline getirdi. Bu büyüme İpragaz'ı Türkiye'nin en başarılı ilk otuz şirketi arasına konumlandırdı. Halen Türkiye LPG Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığını sürdüren Selim Şiper bir dönem SHV Energy'nin Yönetim Kurulu üyesi olarak Asya ve Doğu Avrupa operasyonlarını da yönetti."

Selim Şiper konuyla ilgili olarak, "Bu eşsiz bir fırsat. Petrol Ofisi, güçlü ve saygın bir marka. Müşterilerimizin günümüzde ve gelecekteki ihtiyaçlarını karşılamasını sağlamak için sabırsızlanıyorum" dedi.

Petrol Ofisi Yönetim Kurulu Başkanı ve Vitol Yatırımlar Bölümü Başkanı Javed Ahmed de, Selim Şiper'in önümüzdeki dönemde Petrol Ofisi'ni yönetecek olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Kendimizi işe yatırım yapmaya, Petrol Ofisi ekibiyle birlikte ve yeni bir enerji ile güçlenerek geleceği kurmaya adadık" dedi. (Fotoğraflı) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Petrol Ofisi İpragaz Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title