Haberler

Petek Dinçöz "Tadilat"La Yenilenmiş Olarak İddialı Geliyor

Petek Dinçöz, yeni single çalışması “tadilat " ile bugün tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Petek Dinçöz, yeni single çalışması "tadilat " ile bugün tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Dinçöz' bu single çalışmasını DAO GRUP üstlendi. Son albüm çalışmasını 2013'te gerçekleştiren ve bir yıl aradan sonra müzikseverlerle yeniden buluşan Petek Dinçöz, yenilenmiş imaji ve muhteşem görünümü ile hayranlarından tam not aldı. Uzun bir aradan sonra hazırladığı yeni çalışmasında Dinçöz'e çok önemli isimler eşlik etti. Tadilat adlı parçanın söz ve müziğini bir duayen olan Şehrazat yaparken, aranjesini ise Volga Tamöz gerçekleştirdi. Ünlü sanatçının kıyafetlerini, modacısı Gülşah Saraçoğlu özenle hazırladı. Fotoğraflarını da başarılı fotoğrafçı, Lara Sayılgan çekti.

Bugün tüm müzik kanallarında aynı anda yayına girecek olan "Tadilat" isimli parçanın klibini Tamer Aydoğdu üstlendi ve çekimler iki gün sürdü. Hareketli danslardan ve muhteşem bir koreografiden oluşan klipte Dinçöz'e 20 kişilik dans ekibi ile 60 kişilik set kadrosu eşlik etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Petek Dinçöz Magazin Haberler

500

Yorumlar (1)

meryemm@m.m:

Petek dinçöz şarkıyı radyo da dinledimm harika olmuş #Tadilat

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title